2777
2789

دوست دارم همیشه همه چیز خونه بخصوص خودم مرتب باشم ولی تمام کارای خونه انجام میدم باور کنید ایقدر تمیزه هر  که میاد میگه انگار خونه آینه س که هر روزشسته شدس ولی نوبت به خودم میرسه با خودم میگم ول کن بعداً  اصلا برای خودم خیلی بلد نیستم چکار کنم ولی بخدا برای خونم انگار برقه دریغ از یه سر سوزن چربی یا حتی یه پرز  دوست دارم همیشه مرتب و تمیز و رایحه خوشبو داشته باشم و یه آرایش که همه جا داشته باشم دوست  دارم همه بگن چه مرتب و با سلیقه س  میشه لطف کنیدنظر بدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برای خودت هم وقت بذار

من اگه خودم و خونه شلخته باشه حالم بد میشع

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تو منو راهنمایی کن .چطوری خونت مثل آیینه ست همیشه برق میزنه😄

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بگی نگی منم مثل شمام

خب طبیعیه تمام انرژیتو صرف تمیز کاری خونه بکنی نه جونی میمونه واسه آدم که به خودش برسه نه حوصله ای

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

منم همینم 

تنها بیرون میرم بدون آرایش ،با همسرم برم باز یه آرایشی میکنم

حوصله ندارم به خودم برسم خصوصا تو خونه لباسای معمولی میپوشم،خیلی هنر کنم موهام شونه میکنم

البته بچه کوچیک دارم  دست تنهام،قبل بچه با وجود شاغل بودن همیشه مرتب آرایش کرده خونه تمیز .

تو هم به ما یاد بده بگو چه جوری خونه عین آینه س البته منم تمیزم.

زود زود برو‌حموم لباس مرتب مو شونه گاهی خط چشم بزن رژ بسه رژگونه ساده همینارو کمو‌ زیاد کن سنجاقای خوشکل زنونه بخر مدل لباس عوض کن

[QUOTE=402387151]من همیشه بعد کارام اگه تابستون هست میرم حموم توزمستون اکثرابدنم رومی شورم بیرونم ضدافتاب نمی دونم چر ...[/QUOTEآرایش یعنی در حد چهرت باز باشه نه برای عروسی 🤭