دوست دارم همیشه همه چیز خونه بخصوص خودم مرتب باشم ولی تمام کارای خونه انجام میدم باور کنید ایقدر تمیزه هر که میاد میگه انگار خونه آینه س که هر روزشسته شدس ولی نوبت به خودم میرسه با خودم میگم ول کن بعداً اصلا برای خودم خیلی بلد نیستم چکار کنم ولی بخدا برای خونم انگار برقه دریغ از یه سر سوزن چربی یا حتی یه پرز دوست دارم همیشه مرتب و تمیز و رایحه خوشبو داشته باشم و یه آرایش که همه جا داشته باشم دوست دارم همه بگن چه مرتب و با سلیقه س میشه لطف کنیدنظر بدید
خب طبیعیه تمام انرژیتو صرف تمیز کاری خونه بکنی نه جونی میمونه واسه آدم که به خودش برسه نه حوصله ای
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
من از صب دارم خونه رو میسابم... تا تموم شد نشستم گفتم یکم خستگیم در بره میرم دوش میگیرم موهامو شونه میکنم ارایش میکنم..... ولی همونجوری نشستم رو مبل دریغ از یه ذره اشتیاق
[QUOTE=402387151]من همیشه بعد کارام اگه تابستون هست میرم حموم توزمستون اکثرابدنم رومی شورم بیرونم ضدافتاب نمی دونم چر ...[/QUOTEآرایش یعنی در حد چهرت باز باشه نه برای عروسی 🤭