2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط قرص استفاده کردی پماد واژینال چیزی استفاده نکردی؟

من با پماد زدن همیشه مشکل دارم چندشم میشه ولی این کپسول رو دو دوره استفاده کردم عالی بود

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اول باید ببینی علتشچیهرابطه جنسی یا هم مشکلات رحم و مثانه و کلیهزایمان کردی؟ممکنه مثانت پایین اومده ...

نه زایمان نکردم ولی همیشه با وجود رعایت کردن دوباره عود میکنه 

فقط فقط شستن واژن با شامپو بچه.اینو منی میگم که پنجاس پشت هم بکوب عفونت و عفونت قارچی داشتم دکترقرص امپول پماد نبود که نزنم ها

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
پاپ اسمیر که خیلی وقته ندادم ولی سوزش بو بد اینا رو هم ندارم فقط گاهی اوقات خیلی کم خارش

پاپ اسمیر رو بده

منم عفونت داشتم خودم نمیدونستم چون حتی خارشم نداشتم فقط کمر درد بودم که همش میگفتم دیسکمه

پاپ اسمیر دادم فهمیدم عفونت خیلی خطرناکی هم بوده دارو خوردم کمر دردم کاملا خوب شد

فرقی نداره چه شامپو بچه ای باشه؟

نه گلم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.