2777
2789

از روی متنی که توی عکس دیده می‌شه، سونوگرافی هیچ مشکل نگران‌کننده‌ای رو نشون نمی‌ده.

خلاصه‌ی گزارش:

• 25 ساله، بدون سابقه‌ی سرطان پستان → این خودش خوبه.
  • فیبروگلاندولار حجم‌دار و اکثرا بازنشیمن و برجسته شدن نسج → یعنی بافت سینه‌ت متراکم هست؛ این در خانم‌های جوان کاملاً ه.
  • نوشته: «در سونوگرافی مقدماتی در خانم جوان طبیعی است»
  • ضایعه فضاگیر (یعنی توده‌ی بدخیم یا مشکوک) دیده نشده → بهترین خبر همین است.
  • در ناحیه‌ی زیر بغل هم لنف‌گره غیرطبیعی دیده نشده → این هم طبیعی است.

🔅 نتیجه:
سونوگرافی کاملاً نرمال هست، هیچ چیز مشکوک یا بدخیم دیده نشده. فقط بافت سینه‌ت متراکمه که در سن تو خیلی رایجه.

اگر درد یا توده‌ی قابل لمس داری یا پزشک چیز خاصی گفته، بگو برات دقیق‌تر راهنمایی کنم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روی متنی که توی عکس دیده می‌شه، سونوگرافی هیچ مشکل نگران‌کننده‌ای رو نشون نمی‌ده.خلاصه‌ی گزارش:25 ...

مرسی عزیزم نه فقط گاهی درد می‌کنه الان نیز می‌کشه خفیف

مرسی عزیزم نه فقط گاهی درد می‌کنه الان نیز می‌کشه خفیف

فک کنم این تیر کشیدن به خاطر درگیری عصبها هست. منم دقیقا دو هفته هست اینجوریم گاهی زیر بغلمم تیر میکشه وقتی هم خم میشم و سینه هام آویزون میشه بیشتر درد میکنه. فعلا نرفتم سونوگرافی.