2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار برا خرید فرش راهرو کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همرنگ بهتره از دو طرف ۵ سانت خالی میمونه چیزی نیست که

اره . یه مشکل دیگم هست چون اندازه هاش قالیچه ای هس با فرشی ک بخرم بازم ۷۰ سانت خالی می مونه ! ک پادری رنگ خودش البته ۵۰ سانت در ۸۰ سانت گرفتم جلو در بندازم . با این اوصاف اوکیه بتزم؟

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
کناره همرنگش گفتم ک عرض یک داره فقط

گفتی فرش برای همین گفتم کناره بگیر 

بگرد شاید عرض بیشتر پیدا کردی یا کلا جمع کن یکی دیگه بخر

ما الان برای راهرو چون کرم نبود رنگ طوسی خریدیم بردیم برش زدیم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

گفتی فرش برای همین گفتم کناره بگیر بگرد شاید عرض بیشتر پیدا کردی یا کلا جمع کن یکی دیگه بخرما الان ب ...

فرش کناره !! و خب شرکتش فقط عرض یک زده این طرحو . چون شرکتیه پیداش نکردم دیگه

من ک دوست دارم کنار هاش خالی بمونه حتی پذیرایی هم اونجور کردم

برا فرشای بعدیم اره اینکارو میکنم هرچند تمیزکاریش سخته ! وای فرش تیره راحتتری . این فرشام هم خیلی روشنه هم برا خونه قبلیم بود 

فرش کناره !! و خب شرکتش فقط عرض یک زده این طرحو . چون شرکتیه پیداش نکردم دیگه

اوکی تو محاوره ما بهش فقط کناره میگیم فرش نمیگیم 

پس بگرد دنبال چیز دیگه لزومی نداره هم رنگ فرشت باشه از هررنگی که تو خونت هست میشه الهام بگیری

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اره . یه مشکل دیگم هست چون اندازه هاش قالیچه ای هس با فرشی ک بخرم بازم ۷۰ سانت خالی می مونه ! ک پادر ...

آره خوبه سخت نگیر اگه کل خونه یه طرحه اینجا رو خراب نکن خیلی هم دنبال اینکه همه جا رو حتما صددرصد بپوشونی نباش

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
آره خوبه سخت نگیر اگه کل خونه یه طرحه اینجا رو خراب نکن خیلی هم دنبال اینکه همه جا رو حتما صددرصد بپ ...

درسته . الان ک تصمیم به خرید گرفتم .. فکرم رفت دنبال اینکه چون اتاق ها و حموم تو راهرو هست . فرش کرم زود کثیف نمیشه؟ و البته چون فرشای پذیرایی کرم هست رنگ دیگم قشنگ نیس😑 کمکم کن جیکار کنم 😑

درسته . الان ک تصمیم به خرید گرفتم .. فکرم رفت دنبال اینکه چون اتاق ها و حموم تو راهرو هست . فرش کرم ...

خوب بخوای یکی دیگه بگیری بازم باید یه مشابه بگیری حالا یه درجت تیره تر بازم کثیف میشه مگه اینکه روی کنارت از پادری های سبک که جلو حموم دستشویی میندازن بندازی 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
خوب بخوای یکی دیگه بگیری بازم باید یه مشابه بگیری حالا یه درجت تیره تر بازم کثیف میشه مگه اینکه روی ...

درسته و منطقی عزیزم . همونو بگیرم پس . پادری جلو حموم بندازم 👌