راهرو خونم یک متر و ۱۰ سانته . فرشی ک به راهرو خونم ست بشه فقط عرض یک متر دارن ک خب کناراش ده سانت خالی می مونه . و چون کرم روشن هست. تی کشیدن اون قسمت سخته زود فرش کثیف میشه . حالا فرشی ک مشابه باشه تقریبا ولی نه زیاد .. اونو یک متر و ده سانت دارن . کدومو بگیرم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همرنگ بهتره از دو طرف ۵ سانت خالی میمونه چیزی نیست که
اره . یه مشکل دیگم هست چون اندازه هاش قالیچه ای هس با فرشی ک بخرم بازم ۷۰ سانت خالی می مونه ! ک پادری رنگ خودش البته ۵۰ سانت در ۸۰ سانت گرفتم جلو در بندازم . با این اوصاف اوکیه بتزم؟
آره خوبه سخت نگیر اگه کل خونه یه طرحه اینجا رو خراب نکن خیلی هم دنبال اینکه همه جا رو حتما صددرصد بپ ...
درسته . الان ک تصمیم به خرید گرفتم .. فکرم رفت دنبال اینکه چون اتاق ها و حموم تو راهرو هست . فرش کرم زود کثیف نمیشه؟ و البته چون فرشای پذیرایی کرم هست رنگ دیگم قشنگ نیس😑 کمکم کن جیکار کنم 😑
درسته . الان ک تصمیم به خرید گرفتم .. فکرم رفت دنبال اینکه چون اتاق ها و حموم تو راهرو هست . فرش کرم ...
خوب بخوای یکی دیگه بگیری بازم باید یه مشابه بگیری حالا یه درجت تیره تر بازم کثیف میشه مگه اینکه روی کنارت از پادری های سبک که جلو حموم دستشویی میندازن بندازی
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین