2777
2789
عنوان

ن حوصله رفتن به عروسی رو دارم ن لباسی دارم ن پول دارم صاحب مجلس شخصا

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاد. 😁مجبوره بیاد خودش میدونه چرا نمیرم 😬. هم پری.ودم هم سرما خوردم

سرماخوردگی حق با شماست نمیشه آرایش کرد چون هم آب چشم میاد هم آب دماغ میرزه هم عطسه میکنیم همش دستمال استفاده میکنیم صورت ادم خراب میشه،دلیل شما منطقی هست بیماری شوهرت درک می‌کنه ولی برای نبود لباس عروسی نری غیر منطقی 

واقعا تو این شرایط اقتصادی سخته اماده شدن برا عروسی...ماعید کلی مراسم داریم

اره اینهمه هم خرج میکنی اخرشم میبینی اصلا هیچ لذتی نبردی کاش عروسیا رو ساده میگرفتن بهت خوش میگذشت مثل قدیم کسی لباس خاستی نمیپوشید و آرایشگاه نمیرفت هدیه ها آنچنانی نبودن ولی اینقدر خوش میگذشت آدم دوست داشت تند تند عروسی دعوت باشه... ولی الان وقتی دعوتی غصه دار میشی فقط 😥

کاربری دست دو نفره

این بی احترامی به شوهرته

عزیزم فامیلای همسرم هیچکدوم عروسی ما شرکت نکردن تو این 6 سالی که ازدواج کردیم یه بارم پاشونو خونه ما نذاشتن. دست خالی خونه تازه عروس اومدن (من توقعی نداشتم اما کسی که عروسیم نیومده بود واقعا دور از آداب بود دست خالی بیاد خونه عروس) همون اول که عروسی کرده بودم یه سری اومدن برا فضولی که جاهاز چی دارم چی ندارم و بعد رفتن که رفتن 

با اینکه هرسال رفتیم عید دیدنی خونشون 

بلاخره تا کی خودمو سبک کنم؟؟! 

شوهرم دوست داره بره. منم بهش احترام میذارم میگم برو 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
سرماخوردگی حق با شماست نمیشه آرایش کرد چون هم آب چشم میاد هم آب دماغ میرزه هم عطسه میکنیم همش دستمال ...

لباس دارم 

اما دل خوشی ازشون ندارم 

با خونواده همسرم صحبت نمیکنم و اینکه برم مجبورم چشم تو چشم بشم و حرف و حدیث بشه که از احتمالات جلوگیری می کنم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
من آخر هفته عروسی فامیل همسرمه من نمیرم خودش میره حوصله خرج کردن و آماده شدن برا عروسی ندارم

عه چ خوب ک راحت تصمیم میگیری نری. اقوامه نزدیکه؟ نمیگن چرا فلانی نیومد؟ یا بچه هاتون نمیگن بریم؟ منم حوصله رفتن ب عروسی ی نفر خاصو ندارم موندم چی بگم

من با خانواده ی شوهرم خوبم ولی از فامیلاش بدم میاد مجبورم برم

خب میتونی بری سرمیز خانواده همسر بشینی و باهاشون معاشرت کنی