2777
2789

یکماه و خورده ای باهم فقط چت میکردیم حتی قرار بود آشنا شیم بیشتر از گل نازکترم چیزی نگفتم بهش اما میگف بین وابستگیو دوست داشتن مرزباریکیه نمیدونم کدومی ولی بت حس دارم. یهو منو بلاک کرد دلیلشم نگفت گفت نمیخواستم اینکارو کنم مشکل از تو نبود گل دختر. ازدیروز تاالان گریه میکنم. دیشب شیفت بودیم نگامم نمیکرد ولی برا کار مثلا میگفت بیا بریم این وسیله هارو بیار و باهم کار میکردیم.حتی دقت کردم بی حوصله جوابم میده گناه من چیه که حتی دلیلشم نمیدونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم سمی

خوب شد خودش و نشون داد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

خب وابسته شدی. محل نذار قوی باش. اتفاق خاصی نیفتاده پسر جماعت همینه کافیه بفهمن وابسته هستی تا آخر اذیتت میکنن خواسته یا ناخواسته. شوهر آدم اینجور چه برسه دوست پسر والا

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲