2777
2789

بچه ها من توی یه اموزشگاه زبان تدریس میکنم بعد خیلی برام مهمه تبعیض نزارم ولی خب کلاس من دو دسته دانش اموز داره. یه دسته زبان اموز های خیلیییی زرنگ مودب و از اونایی که سر تایم میان کلاس. و یه دسته زبان اموز های بشدت ضعیف و بی نظمی هستن. بارها با خود اموزشگاه صحبت کردم گفتم اینا سطشون به این کلاس نمیخوره و فقط تایم کلاس رو میگیرن چون بلد نیستن جواب بدن ولی اموزشگاه گفت نه حالا توی کلاس باشن تا ببیینیم چی میشه...   حالا من مثلا برای وقتایی که زرنگه میخواد جواب بده صبر میکنم بهش فرصت میدم چون میدونم میخواد فکر کنه و جواب بده درست. ولی دیگه برای اونایی که خیلی ضعیفن صبر نمیکنم چون هرچی صبر میکنم هیچی نمیگن و فقط تایم کلاس میره. شروع میکنم مثلا نصفشو خودم میگم یه تیکه کوچیکشو میزارم اونا بگن. باز همونم خیلی بد میگن چون مال این سطح نیست. این تبعیضه از نظر شما؟ 

چون هرچی بیشتر صبر کنم تایم کلاس میره به ضرر بقیه اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا کارت برعکس فکر نمیکنی به عنوان یه مربی باید واسه ضعیف وقت بیشتری بزاری اونی که زرنگ نیازی به و ...

عزیزم من برای یاد دادن برای همشون وقت میزارم. من الان داشتم تایمی رو میگفتم که میخوان جواب بدن. دیگه دزس دادیم تموم شده حالا باید اخر کلاس جواب بدن. اونی که ضعیفه یا گوش نکرده یا وسط کلاس هی رفته و اومده هیچی یاد نگرفته چون کلاس های ما انلاینه یهو طرف از سایت میره بیرون. حالا ده ساعتم وقت بدم میدونم جوابی نمیده درست فقط تایم کلاس هدر میره. اونی که زرنگه میدونم اگر یکم مکث کنه ولی میخواد بعدش بگه جواب رو

به نظرم باید کاری کنی اونی که ضعیفه هم سطحشو بیاره بالا نه اینکه هی بدتر بشه

والا چی بگم اونی که ضعیفه کلا وسط کلاس هی میره و میاد کلاس های ماهم انلاینه ایناهم سنشون کمه. مامانش باید کنارش بشینه نظارت کنه من بهش دسترسی ندارم حضوری. یهو کلا از سایت میره بیرون دیگه نیست

با این شرایط حق داری

بعد مرتب قبلا به اموزشگاه گزارش میدادم اوناهم به مامانش میگفتن. مامانه یه روز کنارش مینشست همه چی خوب بود. روز بعد باز نمیومد.بچه هم ول میکرد هی میرفت از سایت بیرون.جاهای دیگه گوشی میگشت. دیگه منم ولش کردم فقط اعصاب خودم خورد میشه دلشون برای بچه هاشون نمیسوزه دارن هزینه میکنن الکی