2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشین عزیزم برا رویش هم هست یا فقط رشد مو

موی ریخته شده یا کنده شده دوباره رشد میکنه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

عزیزم عکسشو میشه بفرستی و حتما لایکم کنی

عزیزم اینه اسمش 

Hydra clean

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

جدی چقدر خوب من موهاما رنگ کردم کلی موهام ریخت وسط سرم خالی شده یعنی خوبه😭

همسرم ریزش سکه اییی  داشت  تو قسمت ریش درست شد کاملا

از استرس هم دست میبرد موهای سرش رو دونه دونه میکند ی جاش خالی شده بود اونم درست شد و در اومد

هنوز نصفش مونده از اسپری خیلی خوب بود واقعا

همسرم ریزش سکه اییی داشت تو قسمت ریش درست شد کاملا از استرس هم دست میبرد موهای سرش رو دونه دونه می ...

وای خیلی ممنون عزیزم ک گفتی خدا خیرت بده بهتون سلامتی بده حتما میگیرم مرسی مهربونم🥹💗💗😘

وای خیلی ممنون عزیزم ک گفتی خدا خیرت بده بهتون سلامتی بده حتما میگیرم مرسی مهربونم🥹💗💗😘

فداتبشم انشالله نتیجه بگیری

آخ🥲🥲🥲. یه اسپری هست از داروخانه برای رشد مو عالیه همسرم خرید ۸۰۰  ولی واقعا عالیه یک ماه بزن ...

اسم اسپری چیه منم موهام کم پشته جواب میده بنظرت

قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده …