2777
2789

چندروز پسرممم درگیر وسروس شده و‌اضن حالش خوب نبود حتی تشنج هم کرد مردم و‌زنده شدم تا بیمارستان رسوندیمش و‌بهتر شدمن همش بیمارستان بودم و‌دخترم خونه آبجیم شب میرفتم خونهدک‌دخترم اذیت نشه الان دیدم‌تب داره خیلیم داغ پاشویش کردم یکم‌اروم شده منتظرم‌  متخصص اطفال اینا باز بشن ببرمش مطب ای خدا اون بچه بستری این بچه من‌چیکار کنم لعنتتتتت ب ویروس خدایا😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کپسول استلا تاثیر نداره؟

این‌کپسول برا چیه 

دورورژ بیمارستان ب پسرم‌میدن منم‌نت ندارم‌بیمارستان‌خونه  یادم‌میرفت سرچ‌کنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم میفهممت خودمم مادرم.میدونم چقدر سخته.پسر خودمم از جمعه گذشته مریضه،دکتر بردم داروهاش داره تموم میشه اما انگار نه انگار که این بچه دارو مصرف کرده اصلا،الانم داغه داغه.بخدا منم از پا دراومدم بیشتر از استرس و نگرانیه تب.ببین دخترو مرتب با دستمال نمدار خنکش کن.نذار تشنج کنه خدایی نکرده‌.آب سرد نزنی بچه لرز میگیره.با آب ولگرم دست و صورتشو بشور،هوا میخوره خنک میشه تبش میاد پایین.من همینجوری با بدبختی کنترل میکنمش تبش رو،وگرنه تا بالای چهل هم میره.تا میتونی هم بهش آب بده

عزیزم میفهممت خودمم مادرم.میدونم چقدر سخته.پسر خودمم از جمعه گذشته مریضه،دکتر بردم داروهاش داره تموم ...

نمیدونم ببرمش متخصص بگم‌دارو‌بده یا ببرمش بیمارستان اطفال بگم‌بستری بشه با سرم‌تبش کنترل بشه 

میترسم هی خونهددارو‌بدم اثر نذاره بچه اذیت بشه اخرم‌مجبثر ب بستری بشه

نترس خوب میشه

ذکتر ایاک نعبد بدو و ایا نستعین روزی ۱۱۰ بار بعنوان چله نذر کن براش

یه تیکه پولم بذار کنار بده به خیریه ای چیزی

ایشالا پسرت شالم و سلامت میشه 

منم بچه بودم خیلی سرما میخوردم همیشه خدا مریض بودم در حدی که سینم ورم کرده بود

پدر مادرم خیلی ترسیده بودم و کلی منو بردن دکترای مختلف 

اخر فهمیدن چیزی نیست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
نمیدونم ببرمش متخصص بگم‌دارو‌بده یا ببرمش بیمارستان اطفال بگم‌بستری بشه با سرم‌تبش کنترل بشه میترسم ...

ببرش متخصص لازم باشه خودشون بستری میکنن که لازم نیست.پسرتم چون تشنج کرده بستری شده.نگران نباش خوب میشن ولی ما دهنمون سرویس میشه .خیلی ویروس بدیه خیییلی،الان سه روزه بچم پشت سر هم تب داره و داروهم میخوره

نمیدونم ببرمش متخصص بگم‌دارو‌بده یا ببرمش بیمارستان اطفال بگم‌بستری بشه با سرم‌تبش کنترل بشه میترسم ...

الاهی بگردم

چند سالشع

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

الاهی بگردمچند سالشع

ی سال و نیم