2777
2789
دلت نگیره اکثر ما دهه ی 60 و70 مثل تو زندگی کردیم مجردی

خیلی بده ...... اصلا گاهی میگم کاش بچه ایی نبود از شوهرم جدا میشوم میرفتم  عشق و حال اونقدر روانم بهمپ ریخته

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

چیبگم . قبلا عا باشگاه میرفتم با وجود بارداری محدود مطلق شدم عصبی ام

صبرکنی تموم میشه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا واسه همون بچه ای بهت نصیحت میکنم تو فاز غم نرو چون بعدش بچه رو روحیاتش تاثیر می‌زاره برو فیلم ...

دعا کم واسم بخدا داغونم شبا خواب ندارم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بیخیال کسی ک واقعا خوشبخت باشه دنبال نشون دادنش به بقیه نیست

مسافرت‌ها مجردی هم خیلی فرقی با خانوادگی نداره من خودم رفتم تاله بدترم هست چون باید اخلاقای بقیه رو تحمل کنی یکی اونجا هی بهت ادا میاد، یکی زور میکه و...

درحالی ک با خانواده ات حداقل اشنایی داری دیگه عادت دارید بهم.

من خودم فکر میکردم دخترخالم خیلی خوشبخته ولی بعدا فهمیدم که چقدر تو زندگیشون جنگ و دعوا دارن

و دلیل اذیت ها و پز دادناشو تازه فهمیدم

کسی ک آرامش داشته باشه عقده نداشته باشه ، واقعا نیاز نداره به رخ بکشه.

زندگیا الان. اکثرا توخالی‌. همینکه میگی همسرت خوبه اصل ماجراست ان شالله صدبرابر بهتر از اوم مسافرت‌ها رو با همسرت بری

من خودم وقتی واقعا حال دلم خوبه هیچوقت نمیخوام باعث حال بد کسی بشم. اصلا نمیذارم چیزی از من بفهمه که باعث غصه خوردنش بشه.

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

مسافرت رفتن یعنی بی بند و باری؟؟؟ چقدر طرز فکرت تاسف باره

شما با کامنت دوستمون کار نداشته باشید رله حل بدین ب من

دعا کم واسم بخدا داغونم شبا خواب ندارم

اینقدر به خودت سخت نگیر اینها همش طبیعیه اگه میتونی با یک روانشناس صحبت کنی حالت بهتر میشه فقط نرو تو فاز غم و گریه به خدا طبیعیه الان خودتو بکشی بیرون 

بیخیال کسی ک واقعا خوشبخت باشه دنبال نشون دادنش به بقیه نیستمسافرت‌ها مجردی هم خیلی فرقی با خانوادگی ...

اوهوم ممنونم از کامنتت من اخه مادرشوهر فتنه ام نمیذاره با شوهرم دوتایی بریم سفر میگم کاش از دست این راحت شیم

تو ظاهر یه مسافرت سادست ولی پشت پرده خیلی اتفاقا میوفته

تو سر شما به جای مغز بخدا مصالح ساختمونی ریختن تخمه مغزداره امثال شماها ندارین ادمی که ذاتش درست باشه چی میخواد بشه مثلا؟؟؟؟ مسافرت رفتن دختر هم نشونه خراب بودن میدونید واقعا جهان سومی بودن برازندمونه

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
اوهوم ممنونم از کامنتت من اخه مادرشوهر فتنه ام نمیذاره با شوهرم دوتایی بریم سفر میگم کاش از دست این ...

چند وقت دیگه اون کوچولو به دنیا بیاد تمام وقتتو پر می‌کنه از الان بشین کتاب دکتر هلاکویی را بخوان در مورد نوزاد تا چهار سالگی مطلب داره خیلی به شناخت بچه کمک می‌کنه وقت اضافه داری بشین اونو بخون صوتی اش هم هست تو یوتوب یا آپارات چندین قسمته 

بیخیال کسی ک واقعا خوشبخت باشه دنبال نشون دادنش به بقیه نیستمسافرت‌ها مجردی هم خیلی فرقی با خانوادگی ...

چحوری خانوادت گذاشتن بری سفر؟

یحتمل کارایی که خودش دلش میخواسته بکنه و نتونسته 🤐

من مجردی خیلی سفر رفتم و این کامنت ایشون واقعا بهم برخورد و ناراحت شدم که زن ستیزی چرا باید در وجود خود زنها هم باشه

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞