2777
2789
عنوان

مامان دوست پسرم حلقه داد بهم

205 بازدید | 14 پست

امشب دیدمش بهم حلقه طلا داد ولی ی جوری بود حلقه انگار از قبل خودش داشته نمیدونم مدلش یکم مدل قدیمیه 

ولی خودش میگفت این یه حلقه نیمچه نشونه یه جور هدیس آیا حلقه نشون رو اینجوری میدن یا نه ؟

خودش میگفت برا نامزدی یه جور دیگه میگیریم ولی میخاستم بدونم اینک حلقه نشون رو با سلیقه خودش داده کارش درسته ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یادگاریه که خب ارزشش خیلی بالاس از نظر معنوی

نمیدونم والا من به هر حال بدم نیومد ولی از یه طرف یه چیزی ته دلم قلقلک داد که کاش نظر منم میپرسید در این مورد 

ولی گفتم بپرسم آیا رسمه خودش با سلیقه خودش بخره یا این کارش اشتباه بوده؟

دستشم درد نکنه اسب پیشکشو دندونشو نمیشمارن بنده خدا گف ک‌واس نامزدی میخریم برات اونو بی دلیل و دلی ب ...

یعنی اشتباه نیس یعنی ؟اکثرا خودشون می‌خرن ؟؟دستش که درد نکنه واقعا خودم انتظار نداشتم ولی خب سر این قضیه تردید شدم

یعنی اشتباه نیس یعنی ؟اکثرا خودشون می‌خرن ؟؟دستش که درد نکنه واقعا خودم انتظار نداشتم ولی خب سر این ...

نه بابا ۹۰درصد خودشون با سلیقه خودشون میخرن بعدا حلقه رو‌به سلیقه عروس میگیرن 

حالا استثناعاتی هم هس ولی عامه مردم اینجورین 

مبارک باشه ایشالا خوشبخت ترین باشی عزیزم🥹

نشون باشه ک سلیقه رو نمیپرسن

با این حجم از سختگیری

روانشناسی زرد اینستاگرامی

و پر توقعی

واقعا ازدواج اشتباهه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه بابا ۹۰درصد خودشون با سلیقه خودشون میخرن بعدا حلقه رو‌به سلیقه عروس میگیرن حالا استثناعاتی هم هس ...

مرسی گلمممم♥️🥺

خیالمو راحت کردی فک کردم بده این حرکت 

البته خودم خیلی خوشحال شدم ولی از یه طرف مامانم ناراضیه فعلن میگه زوده براتون با اینک ۷ ساله باهمیم 

چون هنوز خونه و ماشین نداره ولی داره تلاش میکنه که جور کنه تا آخر سال 

نشون باشه ک سلیقه رو نمیپرسنبا این حجم از سختگیریروانشناسی زرد اینستاگرامیو پر توقعیواقعا ازدواج اشت ...

بد برداشت نکن عزیزم مامانش خیلی عزیزه برام ولی خب چون اکثر کادوهایی که میگیره بعضی اوقات برام میفهمم از لباسای خودشه یا وسیله ای که خودش داشته رو میده میخاستم بدونم آیا این حرکت بده یا نه و اینک مدل حلقه قدیمی بود برا همین به شک افتادم یکم