2777
2789

بچه ها سلام 

من طرح مادران سمند سورن برنده شدم و امروز تحویل گرفتم و رانندگی باهاش راحت بود اما قیافه اش زمخته 

حالا به نظرتون بفروشم یه ماشین ام وی ام ۳۱۵ بخرم الباقی بدهی هام بدم 

یا نگه دارم و بدهی هام از جای تامین کنم 

لطفا خواهرانه بگید خودتون بودید چه میکردید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند سال قبل برنده سدم یه ماشین 

منم مثل شما بدهی داشتم

اونو رد کردم و یه ماشین سبکتر برداشتم و بدهیامو صاف کردم

اما ماشین چینی کار شده نگرفتم.

این تجربه من که خواهرانه انتقال دادم.

امیدوارم همیشه برکت به زندگی شما بباره قشنگم

من چند سال قبل برنده سدم یه ماشین منم مثل شما بدهی داشتماونو رد کردم و یه ماشین سبکتر برداشتم و بدهی ...

ممنونم عزیزم همچنین خدا به قلب مهربونت نگاه کنه 

ماشین لازم دارم دخترم بزرگه هی میگه مامان ماشین نداری بیای دنبالم ماشین لازم دارم اما میتونم طلا بفروشم بدهی بدم سورن نگه دارم یا سورن بفروشم یه ماشین مدل پایین بگیرم چون پول مدل بالاتر ندارم 

ممنونم عزیزم همچنین خدا به قلب مهربونت نگاه کنه ماشین لازم دارم دخترم بزرگه هی میگه مامان ماشین ندار ...

بازم طبق تجربه میگم طلا برای خانم لازمه.نه برای اینکه بگی مال خودمه وو ها...به این دلیل که توی مواقع خدای نکرده سختی طلای کوچیک بفروشی مشکلت حل میشه ...

اگه صفر بودن یا نبودن برات مهم نیست یه چند مدل پایینتر بخر طلاهاتم پس انداز کن و بدهیاتو بده

البته البته توی خرید مدل پایینتر که قطعا باید دقت زیاد کنی