2821
2789

تا حالا تجربه اش کردین🫠

همونجا ک هیچکس نیست و تنهایید 

حالتون در حدی بده که هر لحظه حس میکنید میخایید بمیرید یا قلبتون منفجر شه 

خیلی بده مخصوصا اگع تو اون حالت تنها باشید 

ولی خب امیدوارم هیچ وقت حسش نکرده باشید

نر خدا زده درخاست نده متاهلم و متعهد به شوهرم 😁نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله خیلی‌ وحشتناکه

خیلییی اون حال وصف ناپذیره🥲

نر خدا زده درخاست نده متاهلم و متعهد به شوهرم 😁نه اصراری به زندگی دارم نه اصراری به مرگ، یعنی اگر گلوله ای به سمتم شلیک شود سرم را خم نخواهم کرد، یعنی اگر برای بریدن این رگ تیغ در خانه نباشد تا مغازه نخواهم رفت.

چند روز پیش همین حس رو در مورد سرم داشتم ،اینقدر شدید بود که حس دارم دارم سکته می کنم ،

چند بار تا حالا همین حس رو داشتم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اره خیلی یبار خواهرام همه رفتن بیرون به من نگفتن منی ک تو همون شهر بودم و تنها و عکساشونو فرستادن خیلی ناراحت شدم ..حالا این زیاد مهم نبود یبار ک خواهرشوهرم جرفای خیلی بدی بهم زد و شوهرم هیچی نگفت ..اونجام خیلی دلم میخواست منفجر شه ..کلا ادمه تنهاییم 

اولش حس کردم میخواد منفجر بشه بعد فهمیدم نمیزنه حس معلق بودن توی هوا رو داشتم

اره اینو منم تجربه کردم بعدش کلا احساس سبکی داره ادم 

اره

ولی دیگه از این حسا ندارم

نسب به همه چیز سردم 

حتی چند روز پیش رفتم اتاق عمل خانوادم پیشم بودن ولی هیچ حسی نداشتم سرد سرد بودم 

نه ناراحت بودم که چرا پیشم هستن نه خوشحال بودم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز