2777
2789

تا حالا شده وسوسه بشید برید پیش فالگیر

و حرفای بدی بهتون بزنه؟؟؟

مثلا بگه دعا داری طلسم داری

خدایی من کی ام چه ادم مهمی ام کسی بخواد دعام کنه

از طرفی هم حالم بده خیلی چون گفت از نامزدت جدا میشی اینده ای نداری مگه دعا کنی براش

چیکار کنم😭😭😭😭

تورو خدا چرا میرید سراغ شیاطین

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فالگیر اگه بهت نگه طلسم داری و باید باطلش کنی ، چجوری تلکه ت کنه و باز ازت پول بگیره؟

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

چرت و پرته برای یه بنده خدایی هزار بار رفتن دعا گرفتن ولی مشکلش حل نشد فقط پولا رفت

من مشکلی ندارم این گفت نامزدت ترکت میکنه اگه میخوای نکنه. حاج اقای ما درستش میکنه

فالگیر اگه بهت نگه طلسم داری و باید باطلش کنی ، چجوری تلکه ت کنه و باز ازت پول بگیره؟

بهم گفت نامزدت ترکت میکنه اگه میخوای نره من حاج اقا میشناسم انجام میده

بهم گفت نامزدت ترکت میکنه اگه میخوای نره من حاج اقا میشناسم انجام میده

از حاج آقا درصد میگیره شک نکن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"