2777
2789
عنوان

چقد خودخواهید🙃

118 بازدید | 7 پست

اینایی که زندگیتون خوب نبود بچه آوردید بعدشم به فکر خوشی و عشق حال خودتون هستید طلاق میگیرید یا خیانت میکنید و یه بچه یا چن تا بچه رو بدبخت میکنید واقعا چقدر بی رحمید شماها 

مگه اون بچه به خواست خودش دنیا اومده که بعضیاتون خیلی ام طلبکارانه میگید بخاطر این بچه عمرم رفت خب نمی‌آوردی

فقط آدمای منطقی میتونن بفهمن من چی گفتم!!!

شماها امثال کسایی هستید که اگه بگن تک فرزندی خوبه میگید نه بچه تنهاست گناه داره بی کسو کاره بعدا تو آینده کسی نیست کمک حالش باشه ولی اگه یکی اینجا تاپیک بزنه زایمان کردم خواهرم یبار نیومد کمک مادرم نیومد کمک داداشم پول نیاز داشتم نداد بهم و ....

میگید چقد در توقعی وظیفه شون نیس!!!

فقط بلدید بچه پس بندازید 

منم خودم طلاق گرفتم اما دیدم زندگیم جهنمه بچه نیاوردم

داییم و زنداییم جدا شدن دلم برا دخترشون کبابه

تقصیر هردوشونم بود اگه یکم به فکر اون بچه بیچاره بودن الان اینجوری جدا نمیشدن خیلی هم پروو هستن دوتاشون میگن نمیشه که بخاطر بچه عمرمون تلف شده

خو نامردا بی شرفا وقتی بچه پس انداختید اون زمان باهم خوب بودید چرا؟؟؟ لعنت به امثال اینا لعنت

تا شقایق هست زندگی باید کرد  

احسنت بهت.. منم زندگیم جالب نیست حال روحیم بده.. بچه نیاوردم با اینکه بارها قضاوت شدم که شاید نازام که بچه نمیارم..  با اینکه عاشق بچه هستم اما حس کردم خودخواهیه اگر توی این شرایط بچه دار بشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما ازدواج مجدد کردی زندگیت خوبه؟

آره خوبه خداروشکر اما نمی‌دونم چرا الان که بچه می‌خوام و زندگیم خوبه خدا بهم بچه نمی‌ده

تا شقایق هست زندگی باید کرد