2777
2789
خوش به حالت که انقد پولدارین، ایشالا خدا همیشه زندگیتونو اینجوری نگه داره، به فقیرا هم بتونین کمک کن ...

ممنونم عزیزم انشانه خدا هم۱۰۰ برابرش ب خدت بده ب هرکی ک نیاز داره 

فقط 49 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

ممنونم عزیزم انشانه خدا هم۱۰۰ برابرش ب خدت بده ب هرکی ک نیاز داره

مرسی. فدات

توهم غصه نخور به نظرم باید به نامزدت یاد بدی که چه رفتارایی دوس داری🤗

من خودم یه بار نامزدم برا تولدم کادو خریده بود، کادوشم دوس داشتم ولی چون قشنگ بسته بندیش نکرده بود ناراحت شدم😂 بهش گفتم من برام مهمه، از اون به بعد دیگه همیشه کادو میکنه واسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی. فداتتوهم غصه نخور به نظرم باید به نامزدت یاد بدی که چه رفتارایی دوس داری🤗من خودم یه بار نامزد ...

مرسی گلم حتما ممنون از راهنماییت 

چ خوب ک بعش گفتی 

من نمیخواستم بخوره تو ذوقش برا همین نمی‌گفتم بهش، 

با خدم گفتم ی موقع بگم فک میکنه این همه مدت الکی تظاهر ب خوشحالي میکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

مرسی گلم حتما ممنون از راهنماییت چ خوب ک بعش گفتی من نمیخواستم بخوره تو ذوقش برا همین نمی‌گفتم بهش، ...

نه یه مدت که از هدیه‌ش کذشت ، سرفرصت بهش بگو

بگو عشقم ممنون که انقد بهم ارزش میدی و برام هدیه میخری، ولی میشه بگم چیا دوس دارم واسه هدیه؟ اونم میگه بگو

بعدش براش صحبت کن🥰

نه یه مدت که از هدیه‌ش کذشت ، سرفرصت بهش بگوبگو عشقم ممنون که انقد بهم ارزش میدی و برام هدیه میخری، ...

مرسی قلبی حتما بابت راهنماییت سپااااس😍❤️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40