2777
2789
عنوان

واقعا اتفاق مسخره ای افتاده

242 بازدید | 12 پست

من تو دانشگاه یه پسری اتفاقی فهمید دارم ایلتس میدم

گفت شمارتو میدی که کمک بگیرم ازت ( همکلاسیم بود اصلا خیلی وقت پیش) منم دادم دیدم هی پیام میده راجب چیزا متفرقه منم گفتم یک ماه پیش جدا شدم از دوست پسرمم و‌سمت پسری نمیرم دیگه پیام نداد.

دوست پسرم که همکلاسی ۸ ساله من هست و سه سال باهم بودیم و تازه جدا شدیم ، توی دانشگاه تو بخش اداری این اقا رو میبیته و این پسر رندوم وایمیسه با اسم کوچیک منو خطاب کردن و به دوست پسرم گفته دوست صمیمی هستیم و این چرت پرتا

دوست پسرم امشب پیام داد که عاشقا دیگع داری ظاهرا و لابد لاس زدی باهاش که اینجور کرده و چرا و فلان

منم رفتم با پسره دعوا کردم و گفتم به چه حقی منو با اسم کوچیکم به ادمی که اصلا نمیشناسی خطاب کردی و دروغ گفتی

اما الان خیلی عذاب وجدان گرفتم، فکر میکنم پسره درسته کارش بد بوده اما نباید دعواش میکردم انقدر نه؟ فکر کنم میخواستم جلو دوست پسرم اثبات کنم که باهاش نبودم

تو که از دوست پسرت جدا شدی چرا میخواستی بهش ثابت کنی که دوست دیگه ای نداری و فلان 

بهش میگفتی به توچه

مگه اینکه هنوز به برگشتش امید داشته باشی

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا سه تاتون مشکل دارید

اکست که پروعه دخالت میکنه ربطی بهش نداره

تو هم اصرار داری اثبات کنی

پره هم که سراسر مشکل 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اون قبلی که میگی کات کردی بهش ربطی نداره تو با کی هستی 

این جدیده هم خیلی عتیقه اس باهاش کات کن ، واقعا عقده ایه. 

با یه آدم باشخصیت و آینده دار ، جلو برو.

و اسم کوچیک صدا زدن تو دانشگاه عادیه‌.

و پسر دومی غلط کرده گفته دوست صمیمی هستین. باید دهنشو صاف میکردی 

اون قبلی که میگی کات کردی بهش ربطی نداره تو با کی هستی این جدیده هم خیلی عتیقه اس باهاش کات کن ، واق ...

بابا اصلا جدیدی در کار نیست من فقط میخواستم زبان بهش یاد بدم

دیدم میکه بیام دنبالت بریم بیرون منم گفتم من دنبال ارتباط با پسری نیستم دیگه پیام نداد

حالا  این اصلا دوست پسر منو نمیشناخت تو صف اموزش اشنا شدن نشسته دروغ بافی راجب من به دوست پسرم

بابا اصلا جدیدی در کار نیست من فقط میخواستم زبان بهش یاد بدمدیدم میکه بیام دنبالت بریم بیرون منم گفت ...

خب دیگه بدتر. خوب کردی با دومی دعوا کزدی

پس دروغ گفتی که از اولی جدا شدی. من فک کردم واقعا جدا شدی. نباید بهش دروغ میگفتی. 

خب دیگه بدتر. خوب کردی با دومی دعوا کزدیپس دروغ گفتی که از اولی جدا شدی. من فک کردم واقعا جدا شدی. ن ...

نه جدا شده بودیم دروع نگفتم بخدا

من کلا تنهام نمیخواستم قبلی هم برگرده

اما کلا زندگیم پاچید بهم باز

نه جدا شده بودیم دروع نگفتم بخدامن کلا تنهام نمیخواستم قبلی هم برگردهاما کلا زندگیم پاچید بهم باز

خب حالا که راست گفتی ، اون قبلی بهش ربطی نداره تو چیکار میکنی.

حالا هم چیزی نشده. اگه اون پسر اولی خوب بود ، تنهایی رو انتخاب نمیکردی. اصلا مهم نیس اون عتیقه چه فکری کنه.

این دومی هم که دعواهاتو کردی واسه زری که زده‌ ، دیگه باهاش کاری نداری. دیگه جوابشو نده. خودش بعد از دو سه بار پیگیری، میره. تا وقتی تو جواب بدی اون هم هس و آدمی که اینقد احمقه از دشمن هم برات دردسرساز تره. حتی دوستم نیستین بعد میگه صمیمی. ازین عتیقه ها فاصله بگیر عزیزم. و اگه با کسی هم ارتباط درسی داری، حداقل یه آدم نرمال با روان سالم باشه.

از آدمای عتیقه دوری کن تا سلامت روان‌تو ازت نگرفتن.

عزیزم خوشحالم به این نتیجه رسیدی که تنها باشی. واقعا این رابطه ها هیچی توش نیس و خیلی پیشرفت کردی که فهمیدی باید کات کنی. مواظب قلب پاکت باش.