hastima_sn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1815 عنوان با چه علائمی متوجه شدید باردار هستید 318 بازدید | 33 پست من حالت تهوع سرگیجه مدام کف پاهام داغ تشنگی تکرر ادرار کمر درد دل درد بی حالی و خواب همه این نشونه ها رو دارم اما بی بی چکم منفی شد ، آزمایش خون دادم دو روز دیگه جوابش میاد پریودی هام نامنظمه ، به خاطر همین نپرسید پریودیت گذشته یا نه رابطه هم طبیعی به نظرتون چقدر امکان بارداری هست؟؟ شما چه علائمی داشتید 1404/09/05 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 به بو حسلس شده بودمشوهرم ا. توالت برمیگشت میگفتم چقرر بد میاد.رو هردو بارداریم با این علامت روز موعود فهمیدم همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 اگر بی بی چک منفیعفونت و کیست رو پیگیر باش همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 15914 آزمایش خون 1 ساعته جوابش میاد...هرجا بری بدی یک ساعته هستهیچی رفتم سونو گفتم کیست دارم گفت بارداری قبلشم تکرر ادرار و دل درد داشتم اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 13045 شاید باورتون نشه ولی دقیقا اون ماهی که هیییییچ علائمی نداشتم باردار بودم اصلا علائم نداشتم تا پقتی که رفتم آزمایش دادم و حای یک هفته بعدش خوب بودم و یهو لکه بینی م شروع شد وسژای استراحت مطلقمم ویارم شروع شد وگرنه قبلش اصلا علائم نداشتم
hastima_sn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1815 به بو حسلس شده بودمشوهرم ا. توالت برمیگشت میگفتم چقرر بد میاد.رو هردو بارداریم با این علامت روز موعو ... من نمیدونم واقعا حسم عوض شده یا توهم زدم از بوی پیاز داغ بدم میاد و همش هوس خیارشور میکنم راستی خیلی ترشح دارم چقدر احتمال بارداری هست؟
hastima_sn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1815 آزمایش خون 1 ساعته جوابش میاد...هرجا بری بدی یک ساعته هستهیچی رفتم سونو گفتم کیست دارم گفت بارداری ق ... من چون چکاپ کامله + آزمایش بارداری گغت برو پنجشنبه بیا برا جواب
hastima_sn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1815 دل درد و کمر درد شدید پریودی دقیقا منم به نظرت باردارم؟
nafass_banoooo عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5340 حالت تهوع و هوس شدید ترشییکم ک گذشت شدم یک ماهه دوماهه درد پریودی شدیییددد هرآن دلم میخواست برم بدو بدو کنم زود پریود بشم راحت بشم
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4495 من تو پسرمم دلم درد میکرد ولی پریود نمیشدم ترشح داشتم فکر میکردم پریودشدم میرفتم زود دسشویی میدیدم اعه سفیده سرگیجه بگم ازهمون شب ...داشتم دروغ نگفتم تو دخترمم حس خفگی داشتم از روز موعدم واعصاب خراب به شدت واز رنگ قرمز حالت تهوع تو هردو چایی وقند نمیتونستم بخورم وتهوع که چی بگم
hastima_sn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1815 حالت تهوع و هوس شدید ترشییکم ک گذشت شدم یک ماهه دوماهه درد پریودی شدیییددد هرآن دلم میخواست برم بدو ... دقیقا منم اینجوریم به نظرت باردارم؟
bella_ciao عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 13951 عجیب ترین علائم مال من بوده خشکی شدیییییید دماغ و کیپ شدنش از همون روز اول تا الانکلیه درد فقط اون اوایلترش کردن معده از اول تا الانحس حالت تهوع و سرگیجه فقط شبا موقع خوابیدن اون اوایل
مهگل۲۱ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 2285 من نمیدونم واقعا حسم عوض شده یا توهم زدم از بوی پیاز داغ بدم میاد و همش هوس خیارشور میکنم راستی خیلی ... وقتی بی چک منفیاگر موعدت گذشته و بی بی منفی.باردار نیستی همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند