2777
2789

خانوما شماهم گاهی ازدست بچتون فراری میشین جونم به جونش بنده ولی توخونه دقیقا عین جوجه اردک دنبالمه اخرشبها کم میارم واقعا دلم میخواد فاصله بگیره یکم 

توطول روز با باباش میره بیرون ولی میادخونه باز وصله بهم اصلا وابستم نیست ولی عین اردک دنبالمه بگه اینکه کارتون ببینه 

منو باباش میخوایم فیلم ببینیمم باز پسرم نشسته بغل دستمون تماشای تی وی نمیره باخودش بازی کنه سرم گرم کنه خودشو یا یه بند دستش دور بازومه میگه مامان دوست دارم دستمو بکشم دوربازوت نرمن😂عاشقشم ولی کلافه میشم این کارا درحد چند ساعت شیرینه گاهی واقعا صبرم تموم میشه شماهم مثل منید تمید دارم وسر دومم بدنیا اومد بیخیال من شه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون تنهاست و فقط شما رو داره

بجه ها تو این سن نیاز به هم بازی داشتنشون زیاده. مدام دوست دارن با یکی باشن و بازی کنن. من دخترام ۴ ساله و ۲ ساله ان همش سرگرم هم دیگه هستن و کم میان سراغم

من ۳ تاشو دارم 

واقعا نفس منن ولی بعضی وقتا فقط دلم میخواد فرار کنم 

بچه ها من وابسته نیستن شیطون هستن 

همیشه خدا زخمی هستن با اینکه من خیلی مراقبم ولی فایده نداره پسرم باورت میشه از درخت خونمون بالا رفت افتاد سرش شکست همین که اومدیم خونه از بیمارستان رفت بازی کنه از پله ها دوباره افتاد دستش ضرب دیدم 

بعضی وقتا از نگرانی استرس زیاد که نکنه اتفاقی بیوفته حمله عصبی بهم دست میده 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

بچه منم همینه 

حتی هم بازی هم  که داره و با بچه ها بازی میکنه .‌میاد سراغ من .

که بیا بگو منم بازی بدن . بیا بگو دست به فلان وسیله نزنن . بیا بگو  ماشینمو بدن . بیا بگو توپ بندازن برام و‌‌...‌ اوووه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه من یک سال و چهار ماه هست واقعا متنفرم. انقدر یکی چسبیده بهم گاهی دلم میخواد اصلا نزدیکم نشه رها کنه منو چسب من نشه نفس بکشم باباس باشه یه ذره سمت اون میره ولی امان از روزی شوهرم بره مامموریت دو روز نباشه وای فقط طلب صبر میکنمممممم از خداوندددد