2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم به خاطر پسرم به شوهرم گفتم دیگه اسمتو نمیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 23 پست
نه پول مشاوره نداریم دوتامونم کارمندیم به زور زندگی رو میچرخونیم از اول تفاهم نداشتیم کاش قبل بچه ها ...

سعی کن یکم رفتارت و صحبت کردنت درست کنی ویدیو های مشاوره ببین حداقل مردا راحت میشه به زبون گرفت 

به نظرم سعی تو بکن و توکل کن به خدا 

یا علی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هزاربار به شوهرم میگم درطول روزحتی میگم دیکه راه منو تو از هم جداس🤣

من گفتم واقعا عملیش کردم چون شوهر من منطق نداره مثلا مثل آدم باهاش میخام حرف بزنم بگم چرا فلان حرف زدی هی میگه خوب کردم منم ولش کردم به حا ل خودش

سعی کن یکم رفتارت و صحبت کردنت درست کنی ویدیو های مشاوره ببین حداقل مردا راحت میشه به زبون گرفت به ن ...

راجع به چیزهای خیلی خیلی کوچیک هم بحث میکنیم 

فقط میگم ای کاش بتونم باهاش کلا حرف نزنم اگه بشه دیگه 

مثلا نون تموم شه خودش متوجه نمیشه باید بهش بگم بره بخره ای کاش در اون حدهم هیچوقت باهاش حرف نمیزدم

[QUOTE=402353779]خب داد میزنه وایسم نگاش کنم واقعا اعصابم دیگه نمیکشه چقدر مسوولیت چقدر کار .میدونه خط قرمزم بچه هامن ...[/QUOTE ببین بعضی وقتها آدم جواب نده خیلی بهتره اعصابش آرومترمیشه همونطورکه میگی اعصابم نمیکشه وجواب میدم  منم اعصابم نمیکشه صدای بلندشو بشنوم براهمین خیلی وقت ها چیزی نمیگم وگرنه خوب هی بحث بالا میگیره 

گناه دارن بچه ها چرا این مردها حالیشون نیست😔

چند سال پیش یه دعوای بدی کردیم

جلو پسرم گریه میکرد بچم د و حسابی ترسید

از همون موقعه بهش قول دادم با پدرش جر و بحث نکنم

شوهرم چیزی بگه میرم تو اتاق خودم سرگرم کاری میکنم کتاب میخونم تی وی نگاه میکنم خونم به جوش میاد ولی چیزی نمیگم

من گفتم واقعا عملیش کردم چون شوهر من منطق نداره مثلا مثل آدم باهاش میخام حرف بزنم بگم چرا فلان حرف ز ...

نه من از روی شوخی بیشتر میگم

ولی کلا تو خوب کردی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

راجع به چیزهای خیلی خیلی کوچیک هم بحث میکنیم فقط میگم ای کاش بتونم باهاش کلا حرف نزنم اگه بشه دیگه م ...

چی میشه بگی بهش زندگی مشترک به معنای تفاهم داشتن نیست که به تفاهم رسیدن و کنار امدن و کمک کردنه مگنه ما چقدر با پدر و مادرمون متفاوتیم

احساس کردم شما خیلی حس خستگی داری و هر حرفی چیزی کلافت میکنه 

سعی کن نماز زیاد بخونی و قران زیاد گوش بدی و بخونی همراه با ترجمه 

توسل به امام زمان عج داشته باش کمک بخواه که زندگیت درست شه و صبر بده خدا بهت البته خودت هم باید تلاش کنی

من خوندم با صلوات هدیه کردن زیاد به ایشون زندگیم درست شد 

قبل همه این ها توکل به خدا داشته باش و هر کاری انجام میدی به خاطر رضای خدا باشه ظرف میشوری غذا میپزی با شوهرت مدارا و صحبت میکنی یا.... 

یا علی