2777
2789
عنوان

میشه بیایید

70 بازدید | 12 پست

با همسایمون حرفم شد ما ارتباط تقریبا خوبی باهم داشتیم طبقه بالامون هست واقعا ناراحتم ووست نداشتم اینطوری بشه سر هزینه ساختمون اونا مدیرن هر موقع هر خرجی میشد مشا حتی اگه به ساختمون ما ربط نداشت ولی مشا بود ما زودتر از همه تا می گفتن پولو براشون کاریز می کردیم حتی بعضیا نمیدادن خودشون هم می گفتن فلان کس همکاری نمی کنه ولی شما خدایی بدون هیچ حرفی زود پولمون رو میدید ولی واسه خونه ما یه مشکلی پیش اومد که با همون هنسابه بالایی شریک بودیم بهشون گفتیم اینقدر خرج داره قبول کردن ما پولو پرداخت کردیم چند ماه گذشت هی بهونه آوردن که نداریم در حالیکه دستشون پول هست ولی ندادن تا اینکه امروز تو راه پله دیدمش گفت این همسایه بغلی پول شارژو که خیلی کم بود نداده غر زد ما زحمت می کشیم باید همه همکاری کنن منم حرف نزدم عجله داشتم رفتم ولی تو پیام براش هر چی تو دلم بود نوشتم که شما خودتون هم همکاری نکردید چند ماهه ما هزینه کردیم شما پرداخت نکردید ما حرفی نزدیم مثل اینکه تازه اومدن خونه پیاممو توند صداش میومد دادو فریاد راه انداخته بود با شوهرش اونم که مطیع زنشه نمی دونم چی می گفتن نمی دونم کارم درست بود 

خدایا به امید تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مودبانه بود ولی جواب نداد دوست نداشتم اینطوری بشه مجبور شدم

ولش کن  دیگه هیچ کاری نکن  تو راه پله هم دیدی یه سلام معمولی نه خیلی گرم و تمام   از این به بعدم شما مثل بقیه هزینه رو پرداخت کنید تا ادب شن