2777
2789
عنوان

دلشوره و استرس همیشگی

232 بازدید | 24 پست

سلام رفقا ،شبتون بخیر باشه 

میشه لطفاً راهنمایی ام کنین که چیکار کنم بهتر بشم 

همیشه و هرروز من استرس دارم ،حتی وقتی حالمم خوبه!

نمی‌دونم چرا 

کدوم دکتر باید برم به نظرتون؟!

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

مشاوره کمکت می‌کنه قطعا

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مشاوره کمکت می‌کنه قطعا

قرص میخام 

یه چیزی که زود بهم نتیجه بده

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قرص میخام یه چیزی که زود بهم نتیجه بده

فایده نداره قرص برا این چیزا

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مغز و اعصاب و جتما قرص بخور زیر نظر پزشک اون اسیبی که استرس به بدنت پوستت و... میزنه قرص اعصاب نمیزن ...

بخدا راس میگی از ریخت و قیافه افتادم 

به بچه هم شیر میدم 

بچمم عین خودم استرسی ،شبا به دلیل ترس زیاد از خواب میپره و

کارایی انجام بده که حس و حال مثبت بت میده مثلاً فیلم ببین، خودت و سرگرم کن اصلا خودت و بیکار نزار که ...

همون موقع ها هم همش تو فکرم و نشخوار فکری دارم 

و استرس میکشم

بخدا راس میگی از ریخت و قیافه افتادم به بچه هم شیر میدم بچمم عین خودم استرسی ،شبا به دلیل ترس زیاد ا ...

حتما به چیزی اذیتت می کنه که اینطوری هستی 

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

همون موقع ها هم همش تو فکرم و نشخوار فکری دارم و استرس میکشم

وقتی فکر منفی داره میاد تو ذهنت سریع به خودت تلنگر بزن که داری فکر منفی می کنی اون لحظه به چیزی دیگه فک کن این و یه مشاوره به من گف

این خیلی تاثیر داره کم کم خود به خود ذهنت آروم میشه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

حتما به چیزی اذیتت می کنه که اینطوری هستی

همیشه چیز تو این زندگی اذیتم می‌کنه🫠

فقط اگه میمردم راحت میشدم 

بخاطر دخترم زنده ام

بخدا راس میگی از ریخت و قیافه افتادم به بچه هم شیر میدم بچمم عین خودم استرسی ،شبا به دلیل ترس زیاد ا ...

منم عین شرایط خودت هستم الان سه کیلو کم کردم پوستم پر جوش شده چقدر جیغ میزدم وگریه میکردم  ادم مگه چقدر زندگی میکنه که با استرس خرابش کنه رفتم دکتر بهم دارو داده ملایم خودشم گفت خوب شدم کنارش میتونم بزارم  ثلی اضطرابم به شدت بهتر شده دیگه فکر و خیال نمیکنم خوابم بهتر شده حتما برو یه دوره پیش دکتر اعصاب دارو بخور عزیزم 

😎💚🐬
وقتی فکر منفی داره میاد تو ذهنت سریع به خودت تلنگر بزن که داری فکر منفی می کنی اون لحظه به چیزی دیگه ...

بعضی افراد مشاوره تنها براشون کافی نیست من خودم تراپی هم انجام میدادم ولی جوابگو نبود گاهی دارو هم باید کنارش باشه

😎💚🐬
منم عین شرایط خودت هستم الان سه کیلو کم کردم پوستم پر جوش شده چقدر جیغ میزدم وگریه میکردم ادم مگه چ ...

الهییی شکر که خوب شدی 😍

برای فردا صبح باید برم پیش دکتر  

من شبا واقعاً نمیتونم بخوابم دارم عذاب میکشم