2777
2789

امروز یهو افتادم زمین خونه ام تنها بودم گفتم یا خدا چه بلایی سرم اومد سرگیجههه و حالت تهوع داشتم و میاوردم بالا چند دو روزم یه گوشم کیپ بود دیگه ترسیدم بمیرم خانوادم نبودن منم فوری با بدبختی زنگ زدم ۱۱۵ اومد جمم کرد که دکتر ام گف اب میانی گوشه جا ب جا شده نمیدونم چی دو ساعت خوابیدم وقتی بیدار شدم سر درد بدی داشتم تا اینکه کم کم بهتر شدم هنو یکم بی اشتهام اما🥲

کی تجربه داشته خودش یا اطرافیان؟

میترسم دوباره تکرار شه

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دلشتم امبولانس اومد بردنم بیمارستان سرگیجه های وحشتناک داستم یه قرص داد دکتر خوب شدم اما خافظه م کم شد استرس نداشته باش یهو از پهلوت به پهلوی دیگه نچرخ تو خواب 

غذای تند و‌ شور نخور

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

من مامانم رفته بود اکو قلب بکنه وقتی می‌خواست بلند بشه سرش گیج رفت و چشماش سیاهی رفت بعد همونجا رفت ...

خیلی بده خیلی

تنها خطرش اینه که یهو سر با جای بد برخورد نکنه و اتفاقی بیوفته

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

مامان منم اینطوری شده بودخیلی سخت بودباید بری پیش متخصص گوش و حلق و بینی

جدیه خطرش؟؟؟

من دلشتم امبولانس اومد بردنم بیمارستان سرگیجه های وحشتناک داستم یه قرص داد دکتر خوب شدم اما خافظه م ...

وای مثله من🥲

ایشالله که ادمای بدو فراموش کنم

چقد عجیبه ولی من تاحالا نشنیده بودم

بد دردیه تمام دنیا حلو چشم ادم تیره و تار میشه من حتی نمیتونستم تا پای اسانسور برم برانکارد اوردن منو بردن تا بیمارستان بالا میاوردم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

چقد عجیبه ولی من تاحالا نشنیده بودم

من شنیده بودم اسمشو

طفلی مامانم ۴ماهه که این مشکل روداره،خیلی وحشتناکه واز نوع خیلی بدش

عزیزم تروخدا ببریدش بهترین متخصص من خوب درکش میکنم

امروز دور ازجون فکر کردم مرگم رسیده انقد حالت بدی بود اونم تنها تو خونه بودم🥲🥲🥲