2777
2789
عنوان

تکون خوردن مایع میانی گوش🥲🥲🥲کسی مبتلا شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 33 پست
بد دردیه تمام دنیا حلو چشم ادم تیره و تار میشه من حتی نمیتونستم تا پای اسانسور برم برانکارد اوردن من ...

خیلی بد بود خیلی شدیدددد الان خوبماا ولی یهو یاد امروز میوفتم به جوری میشم

درمانی پیدا کردی؟ فقط یه بار اینطور شدی؟؟؟

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره نمیدوم واسه چی این اتفاق رخ میده

علت مال منم معلوم نشد من تو خواب ابنجور شدم اول فک کردم زلزله اومده همه چی جلو جشمام تیره و‌تار و‌در حال چرخیدن بود بعد فک کردم سکته کردم تنهام خابیده بودم هرچی داد میزدم کمک کمک من دارم میمیرم ۳ صبح همه خواب بودن اخرسر بابام صدام شنید زنگ زدن اورژانس

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

خیلی بد بود خیلی شدیدددد الان خوبماا ولی یهو یاد امروز میوفتم به جوری میشمدرمانی پیدا کردی؟ فقط یه ب ...

مال منم شدید بود مورفین میزدن بهم بخابم اما نمیشد 

من والا باقرص اکی بودم اما حافظه م پاک شد قرص ول کردم الانم خوبم اما وقتی میترسم استرس بد دارم دچارشمیشم اما درجه خفیف تر

عزیزم تروخدا ببریدش بهترین متخصص من خوب درکش میکنمامروز دور ازجون فکر کردم مرگم رسیده انقد حالت بدی ...

خیلی دکتر بردیم،همه یک نوعقرص میدن،میگن داروش همینه،متخصص داخلی،گوش،اعصاب،فایده نداره،ان شالله دیگه سراغت نیاد

علت مال منم معلوم نشد من تو خواب ابنجور شدم اول فک کردم زلزله اومده همه چی جلو جشمام تیره و‌تار و‌در ...

منو بگو تنها بودم تو خونه 

ذهنم کار کرد بزنم ۱۱۵

خدا خیرشون بده واقعا 

اصن فکر کردم مرگم رسیده افتادم زمین😔

یادش میوفتم حالم گرفته میشه

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ای وای عزیزم چقدر بد

خیلی عزیزم من تو بچگی سماور برگشت روم حزغاله شدم بیمارستان بستری شدم 

چتدین بار حاهای مختلف بدنم شکسته 

تصادف با موتور کردم 

درد زیاد کشیدم اما قسم میخورم این درد مایع میانگوشی که وارد مغرم شد از همه بدتر بود حاضرم بمیرم اما دیگه تکرار نشه

مال منم شدید بود مورفین میزدن بهم بخابم اما نمیشد من والا باقرص اکی بودم اما حافظه م پاک شد قرص ول ک ...

الهیی🥲🥲

منو بگو تنها بودم تو خونه ذهنم کار کرد بزنم ۱۱۵خدا خیرشون بده واقعا اصن فکر کردم مرگم رسیده افتادم ز ...

الهی بمیزم من میدونم چی کشیدی بیا دیگه بهش فکر نکنیم 

خیلی دکتر بردیم،همه یک نوعقرص میدن،میگن داروش همینه،متخصص داخلی،گوش،اعصاب،فایده نداره،ان شالله دیگه ...

بد ترین حالت ممکن بود ایشالله هیچکس نشه🌸

خدا تمام بیمارا رو شفا بده 🥲

خیلی عزیزم من تو بچگی سماور برگشت روم حزغاله شدم بیمارستان بستری شدم چتدین بار حاهای مختلف بدنم شکست ...

وای نگو خدا نکنه گلم ایشاالله زندگیت پر از نور خدا و شاد باشی

الهی بمیزم من میدونم چی کشیدی بیا دیگه بهش فکر نکنیم

خدا نکنه الهی عمرت با عزت و طولانی و شاد باشه عشقم

چشم ببخشید یاد اوری کردم اون حالتاتو شرمنده تروخدا🥲🥲🥲🥲🥲