2777
2789
عنوان

راسته میگن ازدواج با فامیل بچه رو خنگ می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصن همچین اشتباهی نکن خواهر من کرد الان دو فامیل با هم طایفه ای قهرن

واقعا 🤦🏻‍♀️💔 ما همینطوری هم زیاد باهم خوب نیستیم اون طوری احتمالا جنگ جهانی بشه 😂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

نخیرم 

نتیجه ازدواج فامیلیم خیلیم باهوشم😌😂

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

اره دیگه بچه کج کوله میشه خیلی مواقع خصوصا پسر عمو دختر عمو بلع خارج میگن اینا خواهر برادرن بد میدون ...

وای یعنی چی کج و کوله 

مشکلات ژنتیکی بله ممکنه پیدا کنه منم تایید نمیکنم 

ولی آدم دلش میگیره اینطوری میگین

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اره من خنگم واقعا کلی درس خوندم هیچی نشدم🥲😂💔

نه دور از جون عزیزم منظورم از خنگ مشکلات ژنتیکی بود

منم پدر مادرم هفت پشت غریبن ولی درس هارو نمیفهمم 😂❤️

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️