2777
2789
عنوان

راسته میگن ازدواج با فامیل بچه رو خنگ می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 66 پست
منم پسر عموم رو می‌خوام اون محل نمی‌ده به من

حالا شمارو خبر ندارم من محل سگ بهشون نمیدم چون هیچکدوم ادم نیستن لاابالی ولات وبیکارن وبی غیرت بخاطرهمینه جوابم منفیه بهشون

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا انگار با غریبه ازدواج کنی بچت تیز هوش میشه 😂😂

والا😂از نظر ژنتیکی خطرناکه ولی با فامیل نزدیک

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ماشالا😁❤️🥰

😂😂

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

همسایمون همگی خانوادگی دختر به فامیل میدن و میگیرن حالا خنگ چه عرض کنم همسون از دممم عینک میزنند زن ...

وای خوبه حالا مشکل حاد تری ندارن 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

حالا شمارو خبر ندارم من محل سگ بهشون نمیدم چون هیچکدوم ادم نیستن لاابالی ولات وبیکارن وبی غیرت بخاطر ...

منم پسر عمو هام همشون الوات هستن اما این یکی شون با بقیه فرق داشت خیلی آقا بود کلا🥺

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

درکل فامیل خوب نیست من عاشق دخترخاله هامم اما هرگز حاضر به وصلت نیستم مشکل ژنیکی پیش میاد امکانش هست ...

وای دهنت 🤣 ۱۰ گرم چی 🤣🤦نه دختر خاله پسر خاله منم موافق نیستم و همچنین دختر عمو پسر عمو چیه اینا خواهر برادرن

خب چی بگم اینجوری میشن دیگه مگه نمیشن؟خودم دیدم چند تاشو😐

یعنی چی کج و کوله منظورت بیماری هست یا ظاهر

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍