2777
2789
عنوان

رو خواستگار رفیقم کراش زدم

182 بازدید | 11 پست

وای خیلی پیچیدس

ما ۳ تا رفیقیم 

یکی از رفیقام ازدواج کرده برای داداش کوچیکش دنبال دختره کلا رفتارش خیلی عجیبه همش میگفت هر دوتا تونو معرفی کردم کلا این دوستم ب هیچی کس رحم نمی‌کرد یعنی همرو ب داداشش میگفت خلاصه هر کیو میدید میگفت اینام هست

بعد اینن دوستم اینقدر در مورد داداشش حرف زده ازش تعریف کرده وقتی میبینمش تو محل آب میشم ذهنم کلا خراب شده ننممیدونم چ حسیه واقعا نمیدونم شاید حرفای اونه فقط میاد اصلا نمیدونم چجوری باید رفتار کنم

بعد از شانس اون یکی دوستمم فکر کنم از داداشه اینو دوست داره فک کنم چون همش در مورد پسره با من حرف میزنه میگه پسر خوبیه اینا اینم از این ور مخمو میخوره خلاصه حس عذاب وجدان گرفتمم این وسط حس اشغالی دارم انگار رو کراش دوستم ی حسی دارم خیلی بده  بعدم تازه فهمیدم مامانش پسندیده پسره شاید خواستگاری برن

من دوستمو خیلی دوست دارم خیلی وقته دوستامم نمیخوام سر این چیزا ناراحتی پیش بیاد

هر کی کمک کنه براس دعا میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ کمکی میتونیم بکنیم خب وایسا ببین چی پیش میاد

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من تاحالا عاشق نشدم و فکرم میکنم اینجوری شدم بخاطر اینکه خواهرش خیلی درموردش حرف میزنه تو ناخودآگاهم ...

هم این ،هم اینکه می‌بینیش هربار ،اگه یمدت نبینیش از دلت میره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

نگا کن اگه اینا ازدواج کنن بلاخره رفیقین رفتو آمد قرارع داشته باشین 

آدم یه حسی میگیره که ای کاش مثلا من جای رفیقم بودم با اینکه دست خود آدم نیست 

تا جایی که امکان داره ازش متنفر شو اصلا هم استرس نداشته باش