2777
2789
عنوان

دزدی اسم😆😆😅😄😢😢😢😥😣😣😣😢

307 بازدید | 27 پست

بچه ها خیلی ناراحتم...توی زندگیمون از3 سال پیش که عقدکردیم تا حالا همیشه با شوهرم اسم دختر و پسرمو انتخاب کرده بودیم وهمیشه باهم تورویاهامون اسمشونو صدا میزدیم...حالا صمیمی ترین دوستم که تقریبا همزمان اقدام کردیم بعد از اینکه زودتر از من باردار شده   . اسم هایی رو که یه عمر مسخره میکرد و واسش مضحک بود میخواد بزاره رو بچه هاش...دلم نمیخواد اینکارو کنه...دست خودم هم نیس...حساس شدم و زودرنج...دلم میخواد تیکه بهش بندازم که چرا اسمایی که ما خودمون پیداکردیم   و تو 7سال مسخره کردی رو واسه بچت میزاری...دلم خیلی شیکست...

میدونم همتون دارین میخندید بهم و قطعا میگید چه فکر های بچه گانه ای ولی دست خودم نیس😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه منم باشم خیلی خیلی ناراحت میشم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

مخصوصا به اسم دختری که انخاب کردم واقعا میخندید و میگفت این اسمهای اجق وجق رو از کجا گیر میاری؟؟؟

من هیچی نمیگفتم اول گفت اگه پسر بشه میزارم....دیروز خیلی شیک برگشت گفت اگه دختر هم بشه میزارم....به که اسم پسرم بیاد ومن توی دلم اینقدر سوختم...که چرا اسمی که یه عمری میخواستم رو بچم بزارم رو به این راحتی برداشت....

مستقيم بهش بگو كه من اين اسم و انتخاب كردم و دوست ندارم تو هم بزاري راستشو بخواي اگه من باشم بعد اين حرف اگه دوياره بگه نه همين اسم واقعا باهاش قطع رابطه ميكنم و همون اسمهارو ميزارم براي بچم 

چِشمْ کِه نیسْتْ دوُتا تیلِهِ آرامِشِع♥
مستقيم بهش بگو كه من اين اسم و انتخاب كردم و دوست ندارم تو هم بزاري راستشو بخواي اگه من باشم بعد اين ...

کاملا موافقم👌

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وااای منم اسم باران خیلی دوس داشتم همش میگفتم اسم دخترمو میذارم باران بعد خالم و بچه هاس مسخره میکردن میگفتن بارون و ... حالا اسم نوه شو میخواد بذاره باران😣😣😣😣خیلی ناراحت شدم

💖