2777
2789
عنوان

شما چکارایی میکنین که بچه هاتون مریض نشن❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 45 پست

فقط دکتر بمن گفت تو شربت زینک دقت کنید

چون زیاد بدید بلوغ زو جلو میندازه

تو شربت تقویتی ایمنیویس زینک هم هست

من دو سه روز درمیون ی ق میدم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۷

دختر من ۱سالشه

من از دکترش پرسیدم ایا مثل دارویی هست ایمنی بدن ببره بالا و ... گفت هیچ دارویی همچنین عملکردی نداره اگر واقعا میخوای بچه ات مریض نشه ببر واکسن انفولانزا بزته .

آنچه برای خودم شخصا تجربه شد در زمان کرونا خصوصا خوردن ویتامین سی و دی خیلی خوب بود حالا نمیدونم برای این سن مجازه یا نه!؟

ایمونس رو داروخونه ب من گف هرروز بده ندم یعنی ؟

متخصص بمن گفت هر روز نده

چند روز درمیون...

بعدشم گفت تموم شد ی شیشه از شربت

دوباره سریع پشت بندش نگیر بدی

ی دو هفته صبر کن ...دوباره بگیر بده تا عید که زمستون تموم بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چنوروز درمیون مثلا چقدر

من سه روز درمیون ی قاشق میدم

خوب عزیز م ایمونس خوبه بچه هاتون مریض نشدن؟

اره خوبه.

پارسال هم زمستون دادم

دیرتر مریض میشن و زودتر رو به بهبودی میره وقتی که مریض میشن

دمنوش بابونه و عسل ،سیاهدانه و عسل این دوتا عالین ،پسر من همش مریض میشد هفته ای چندبار این دمنوش میدم که ایمنی بدن رو بالا میبره سیاهدانه هم ماهی مثلا دو سه بار ،از سردی ها پرهیز کنید و رعایت بهداشت 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

دمنوش بابونه و عسل ،سیاهدانه و عسل این دوتا عالین ،پسر من همش مریض میشد هفته ای چندبار این دمنوش مید ...

عزیزم یعنی سیاهدانه روبجوشونم بعد صاف کنم باعسل بدم؟

شما کدومشومیدادین بعد بچه هاتون مریض نمیشدن؟

عزیزم یعنی سیاهدانه روبجوشونم بعد صاف کنم باعسل بدم؟شما کدومشومیدادین بعد بچه هاتون مریض نمیشدن؟

بیشتر همون بابونه و عسل،دمنوشهای دیگه هم هفته ای یبار درست کن بده 

یه قاشق عسل روش سیاهدانه بریز ،میتونی سیاهدانه رو بکوبی بعد بریزی روی عسل ولی اینجوری فورا باید مصرف بشه چون سمی میشه ،لوزه های پسرم کوچیک شد با عسل 

تا یکم میبینم مثلا حالت سرماخوردگی داره یه حبه سیر رو چند تیکه میکنم آبلیمو عسل درست میکنم میدم مثل قرص سیرها رو قورت بده ،اینا خیلی بهم کمک کرده تا الان

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫