2777
2789
عنوان

شما چکارایی میکنین که بچه هاتون مریض نشن❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه هام چیزایی ک من میخام نمیخورن. ولی خودم پیشگیری میکنم چون من مریض بشم کسی نیس بچه هام نگه داره ببین اول همه هروقت احساس کردی سرماخوردی ته گلوت میخاره آب‌نمک غرغره کن.  توبینی ات هم آب نمک بریز بکش بالا. بعدش داروی امام کاظم من اززمان کرونا میخوردم ن کرونا گرفتم ن سرماخوردگی. امسال یادم رفت بخورم رفته بودیم مسافرت انفولانزاگرفتم ده روز افتادم

عزیزم من برای بچه هام بخور سرد گرفتم،شبها بهشون شربت ایمونس میدم،بیرون تا ضروری نباشه نمیریم،واینکه واکسن انفولانزا نزن اینو از داروساز معتبری شنیدم که قسم میخوردن سرطانزا هست و بعد عواقب میبینید.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

جای شلوغ و  تو مدرسه ماسک بزنه

دستهاشو قبل اینکه چیزی بخوره حتمن بشوره 

دست به دهان و چشمش  نزنه

بچه مریض تو مدرسه دید نزدیکش نشه

مایعات و نوشیدنی طبیعی بیشتر بهشون میدم

چیزهاو خوراکی هایی که ویتامین سی دارن و 

شربت تقویتی میدم

والا از وقتی مدرسه میره همش سرماخوردست

میگیره میاره خواهرشم میگیره😦

اصلن از زمستون خوشم نمیاد.کلش در حال دارو دادن و مزاقبتم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
مثل من نشستم تو خونه فقطم بخاطر آلودگی با همسرم با ماشین میرم خرید برمیگردم خونه

دقیقا...بچه های من توکرونا چون همش خونه بودیم مریض نشدن ولی پاشون بازشدمدرسه حداقل ماهی دوسه باررودرگیرهستن....