2777
2789

این چند ماه همش دردومریضی وویروس؛ از سرماخوردگی وتب گرفته تا آنفولانزاوویروسِ اسهال واستفراغ 

شماروبخدابگید چی به بچه هاتون میدین چکارمیکنین چی خوبه بخورن که اصلا مریض نشن ؟یعنی ویروس نتونه بچه رو ازپابندازه ؟

اطرافیانتون چی میدن چکار میکنن ؟

بنظرتون قرص اسیدفولیک اهن وب ۶ خوبه یه روز درمیون بدم فایده داره؟

بالاخره ویروسا توهواپخشه خواه ناخواه واردبدن میشن چکارکنم چه زوددفع بشه ویروس یه کاری بگین.....

تا میتونی توی این فصل بهشون پرتغالو لیمو شیرین بده کلا چیزهایی که ویتامین سی دارن واسه زود مریض شدن خوبه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پاییز واکسن آنفولانزا زدم کار خاصی نمیکنم بخوای بگیری میگیری هرچقدر هم پیشگیری کنی ولی شربت ایمونس خوبه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بخدا من امروز تو حموم انقدر گریه کردم بچه هام از ۲۸ شهریور تا الان هر سه چهار روز درمیون یا تب میکنن یا سرفه یا گلو درد یا اسهال بخدا دیگه داغون شدم خدا

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

اگر امسال فقط اینطوری شدن باید بهت بگم بابت این ویروس جدید آنفولانزا ست 

بچه های خواهر منم گرفتن، چند ماهه درگیرن، ی روز استفراغ، ی روز سرفه، ی روز گلو درد 

کاریش هم نمیشه کرد 

فقط سیستم ایمنی بچه رو قوی کن تا ویروس خودش از بدن خارج بشه 

نمیدونی چه ویروس بدی هست

بخدا من امروز تو حموم انقدر گریه کردم بچه هام از ۲۸ شهریور تا الان هر سه چهار روز درمیون یا تب میکنن ...

وای 

عزیزم 

ببین ما هم خانوادگی ویروس جدید آنفولانزا رو گرفتیم، داغون شدیم 

بچه هامون که هیچی

هر روز میزنه به ی جایی 

حق داری 

ما چند ماهه هر روز زنگ میزنیم به هم دیگه میپرسیم حالت بهتره، وای چقدر ویروس بدیه 

کار چندانی نمیشه کرد. تغذیه صحیح و مولتی ویتامین، نبردن جاهای شلوغ 

ولی اگه مهد یا مدرسه میرن که در هر صورت مبتلا میشن. پسر من که از جمعه عصر سرمای خیلی بدی خورده. الان یک کم بهتر شده، ولی خیلی سرفه می کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم