وای وحشتناک شیطونه من همچین چیزی تا حالا ندیدم
پسره 2 سال و نیمشه اصلاااا نمیشه کنترلش کرد اصلا هم حرف نمیفهمه ثبلا فقط شیطون بود الان کتک کاری هم میکنه به دوستم گفتم بچت اروم شده نسبت به قبل گفت اره خیلی ولی چیزی که من امروز دیدم
برا دوستم تولد گرقته بودم بچش موز ر. دراورد لخ کرد ریخت رو فرش همه چیو پرت میکرد میکوفت رو زمین رو میز اسباب بازی ها بچمو داغون کرد دخترم 4 سال و نیمشه با خانه سازیا و چیزاش میزد تو صورت دخترم دیگه من هی سعی میکردم مراعات کنم ولی جیغ دخترم دراومد گفت مامان منو میزنه گفتم خاله نکن و به دخترمم گفتم چرا وایمیسی میخوری؟
دوستمم میگفت اره خاله کتک نخور بهش بگو منو نزن اصلا هم حرف نمیفهمید بعد به شدت خونه رو ریخت و پاش کرد دستاشو کثیف کرد مالید به مبل و اینه خلاصه گفت بریم خانه بازی بچه ها رو بذاریم و یه تابی بزنیم نیم ساعت نشد رفتیم خانه بازی خانم ها گفتن وایییی این بچه بین زمین و هواست اصلا بند نمیشه همینطور باید بگیریمش نره تو کوچه رفت همه شن هارو خالی کرد رو سر دختر شما ما نمیتونستیم بگیریمش دعواش میکنسم میخنده و به من گفتن ما تا حالا همچین بچه ای ندیده بودیم گفتم همه پسرها اینطورین؟ اخه دوستم اون روزها میگفت اگه بچه تو ارومه دختره همه پسرها اینطورین گفت نه همشون نه گفتم بیش فعاله گفت یه چیزی اونورتر از بیش فعال
دوستمم فقط عذاب میکشه نمیخواد بپذیره بچش شیطونیاش طبیعی نیست
میگه نه بیش فعال نیست پشت ماشین بود بچه داشت کفششو میکرد تو حلقمون موها دوستمو میکشید بعدم میگفت این خوابش میاد
میزنه میشکونه میگه اقتضای سنشه.تو راه پله داشت کفششو میکرد تو دهنش اصلا یه کاریو میگیم بده نکن نمیفهمه کاش میبردش دکتر حداقل یکم میتوتست کنترلش کنه دیدین تا حالا بچه اینطوری؟ نظر شما چیه؟