2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

323 بازدید | 18 پست

دوستان به نظر شما دوست داشتن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من نمیتونم معنی کنم این دو کلمه رو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

کسی اینجا هست که رمان بخونه

یعنی توجه به نیاز عاطفی و جسمی و روحی طرف مقابل. یعنی احترام گذاشتن به همدیگه. یعنی حمایت کردن در شرایط مختلف. یعنی همراه بودن و خودخواه نبودن. یعنی بخشیدن خطاهای کوچیک. یعنی فکر خوشحال کردنش بودن . یعنی به هیچ شریکی جز اون فکر نکردن

اینا از دید من تعریف دوست داشتنه

یعنی طرفت رو هرجور که هست با همه کم و کاستیبیش خوبی و بدی هاشها قبول کنی و هرگز کسی رو به او ترجیح ندی.دوست داشتن یعنی با جون و دل برا شادی و خوشحالی و اسایش طرفت تلاش کنی حتی اگه اون متوجه نشه.دوس داشتن یعنی فقط با اون حالت خوب باشه و دلت گرم باشه که همیشه پشتته حتی وقتی اشتباه کردی

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!

دوس داشتن ینی از خود گذشتگی صبر تحمل همه چی برای دیدن لبخند طرف مقابل

ینی همه هیچ و معشوق همه چیز

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

منم موندم تو این معنی.....

بعضی وقت اا میگم از یه جای زندگی به بعد همش میشه احترام و تعهد البته خودم خیلی دوستش داشتم هاااااااا

ولی اون با رفتاراش و کاراش بهم میفهمونه مسئولیت پذیره و متعهد ............حتی بعضی وقت ها فکر میکنم دوست دارم گفتن هاش هم با دلیله ...........

ولی من آدم احساساتی هستم دوست دارم زندگی با عشق واقعی باشه دوست دارم دوست داشتن تو لحظه لحظه زندگیم جاری باشه