2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله برای فیبروم و عفونت به حال مرگ افتادم بردنم بیمارستان اتاق عمل کاش حداقلراسم جنایاتشونو طب اسلام ...

چیا خوردید مگه

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
تاثیر داشت؟ آیا

ببین طب سنتی عالیه.  ریشه ای درمان می کنه.   اگه دکترش باسواد باشه. و خودت صبور باشی برای درمان

خودم واسه مورد خاصی نرفتم.   هردو مورد برای چکاپ کلی.  

ولی شوهرم برای مشکلش بهترین دکترا رفت  کلی هزینه آندوسکوپی.  کولونوسکوپی و......آخرش با طب سنتی درمان شد

خودم داروهای طب اسلامی رو برای خیلی از موارد درمانی استفاده می کنم. به خصوص داروی امام کاظم جایگزین آنتی بیوتیک و درمان بیماریهای ویروسی و سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی فوق العاده ست

آها همسرم دیسک گردنش با ناخن درمانی طب اسلامی خوب شد

فعلا اینا رو حضور ذهن دارم. باز یادم بیاد می گم

چیا خوردید مگه

دمنوشای گیاهی که چند مدل چیز توش بود و فیبرومامو بزرگتر کرد

و تزریق زاج و سرکه به داخل واژن که باعث نازک شدن دیواره رحم و پشت بندش خشکی و چسبندگی رحم به تخمدان و زخم شد 

بعدش گفت روغن زیتون و عسل اضافه کنم که عفونت و درد شدید تخمدان و خونریزی مرگبار تا خود اتاق عمل 

دمنوشای گیاهی که چند مدل چیز توش بود و فیبرومامو بزرگتر کردو تزریق زاج و سرکه به داخل واژن که باعث ن ...

یا علی خدااااا

ببین طب سنتی عالیه. ریشه ای درمان می کنه. اگه دکترش باسواد باشه. و خودت صبور باشی برای درمانخودم ...

تروخدا دعام کن نتیجه سالم بگیرم