2777
2789

یه سال پیش از مامانم ۵ تومن قرض کردم برای پیش خونه ۵ تومن کم داشتیم اون موقع گفت ماه بعدمیدم از پارسال تا الان هی ماه بعد ماه بعد کرده حالا امروز خواهرش زنگ زد دوتومن بهم بده گفت الان میزنم😐خواهرشم خودش میدونه همش به بهونه قرض پول میگیره دیگه نمیده اصلا تاحالا هزار بار این کارو کرده منم گفتم حالا که پول داری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون دو تومن رو میداد مادرت بقیه اش هم بعدا میداد

آخه خواهرش همیشه بهونه میاره میگه قرض بده هیچ وقت پس نمیده کلا اگه عقل داشته باشه نمیزنه هروقت من پول مامانمو خواستم ادا درآورد امروز دیگه مجبورش کردم بزنه 

شوهرت طلبکار خانوادته فکر کنم

اره والله یه ساله نمیداد الانم بازور دعوا داد بیشعور گفتم از این به بعد پول اونارو دیدی پشت گوشتم دیدی خودش عقل داشته باشه پولاشو جمع کنه

پیش خواهرش بگو شوهرم به سال بود به مامانم قرضم بود نمی‌داد نمی‌دونم نداشت نمی‌داد با بد حساب بود منم ...

اونا میخوان چیکار کنن تازه خوشحالم میشن که داداششون شکنجه میده مارو یه بارم اینجوری شده بود گفتم داشتن کیف میکردن میخندیدن

خوب کردی سر جاش نشوندیش

به خدا خواهرش هربار گرفته نداده بازم میده چرا باید بده؟ ؟ ؟؟ مگه بدهکاریم بهش؟؟؟ خوب یه بارم به اون بگه ندارم خواهر من ...چطور به من همیشه میگه ندارم چطور از مامانم پول میگیره یه سال بعدم راضی نمیشه برگردونه واقعا عصبانی شدم