یه سال پیش از مامانم ۵ تومن قرض کردم برای پیش خونه ۵ تومن کم داشتیم اون موقع گفت ماه بعدمیدم از پارسال تا الان هی ماه بعد ماه بعد کرده حالا امروز خواهرش زنگ زد دوتومن بهم بده گفت الان میزنم😐خواهرشم خودش میدونه همش به بهونه قرض پول میگیره دیگه نمیده اصلا تاحالا هزار بار این کارو کرده منم گفتم حالا که پول داری
اونا میخوان چیکار کنن تازه خوشحالم میشن که داداششون شکنجه میده مارو یه بارم اینجوری شده بود گفتم داش ...
وای خدای من بخدا داداش من هیچ وقت از گل نازکتر به خانومش نمیگه ولی بعضی وقتا خیلی عصبی بشه فقط حرف عادی رو که بخواد بهش بگه یکم صداش بالا میره بدون هیچ منظوری طوری محاصره ش میکنیم و دعواش میکنیم همونجا خانومشو بغل میکنه و عذرخواهی میکنه
اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم
میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟
الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام
فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
منم اصلا کاری به کار عروسمون ندارم کلا تا الانم یه صد هزارتومنی هم از داداشم قرض نکردم متاسفانه خواهر شوهرای من سوار یکی شن ول کن نیستن اون یکی بردارشوهرام اصلا محلشون نمیدن به اونا کاری ندارن شوهرمنه که فقط سواری میده
متاسفانه شوهر منم ادم کاملا نمک نشناسی..دیگه سعی کن تحت هیچ شرایطی از خانواده ات کمک نگیری ..چون لیا ...
به خدا الانم سردرد دارم😭😭😭میگم بابا اول قرضتو بده بعد به این واون پول بده برگشته کلی حرصم میده میگه مانانت بیاد دست بوسی تا پولشو بدم😭😭😭قلبم هزار تیکه شده فقط سپردمش به خدا دیگه پشت دستمو داغ کردم خاک تو سر بی عرضه اش کنم واقعا حالمو بد کرده
به خدا الانم سردرد دارم😭😭😭میگم بابا اول قرضتو بده بعد به این واون پول بده برگشته کلی حرصم میده می ...
آره دیگه هر چی از این طرف بره براشون وظیفه ست مامان من کلی بهمون طلا هدیه داده همشو آقا فروخته بعد یه سری ظاهری از مامانش طلا قرض گرده حالا همش میلیونی پول میده بهشون تا هم بگم میگه بهشون مقروضیم