2777
2789
عنوان

دوستم میخواد بیاد خونمون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 55 پست
خیلی خوشم اومد ازت خیلی باحالی 😍 از حرفات فمنیستی میباره😍 خودمم دخترم و عاشق اینجور دخترام😍 اگر د ...

ممنونم عززیزم 😅😅😍😍😍آره دوست دارم بگو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان آدم فامیل درجه یک نمیتونه راه بده دوست حالا کجاعه ول کن یه بهونه جور کن اصلا نیاد

چه بهونه ای 

خودم گفتم میخوام برم سفرگفت خب صبر میکنم بری و بیایی🥲

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اگر دو روز شد دو هفته میخوای چکار کنی

اینم حرفیه 🤦

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مهمانپذیری یا هتلی ندارید در شهرتون؟

یه مهمان پذیر هست ولی خب احمق پس انداز نداره 

همش دنبال قر و فر بود نه طلایی نه پولی هیچی نداره 

فقط دوسه تا کمد پر لباس و کیف داره

باورت میشه یازده تا عینک آفتابی فقط داره😑

اینم حرفیهحتی میتونه عدم تمکین بزنه؟به نظرت مدارک دوستم محکمه یا بازم صبر کنه صفحه چت و سابقه تماس ب ...

آره هم عدم تمکین هم ناشزه بودن ‌‌؛؛این جماعت برای اینکه راحت زن طلاق بدن .سناریو های دروغین زیادی بلدن درست کنن .همون بمونه خونه .الکی تریپ عشق و عاشقی بزارع .اگر هکر می‌شناسه گوشیشو هک بکنه و مدرک جمع کنه و اگر موقعیت شغلی شوهرش جوری هست که می‌تونه دنبالش راه بیفته .تعقیبش کنه ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

به نظر منم اشتباهه بعدا پشیمونی سودی نداره نگی دوستم بهم خیانت کرد خودت ایجادش کردی یکم زرنگ باش :/

همسرم میگه رک بگو بهش همسرم راضی به این امر نیست نیا

چون هم تو معذب میشی هم من 

میگه اگه شوهرش اومد دم در خونه آبرو من میره پس از الان بندازگردن من

ممنونم عززیزم 😅😅😍😍😍آره دوست دارم بگو

من از ۱۵ سالگی فمنیست بودم ولی مرد ستیز هم بودم همیشه باور داشتم فقط خودم باید روی پای وایسم و به هیچ مردی نباید تکیه کنم و مردا هیچ لجنی نیستن و نمیشه بهشون تکیه کرد و باور داشتم عشق وجود نداره و... تا اینکه یه آقایی وارد زندگیم شد که انقد با ادب و اقا بود که کل باور هام فرو ریخت من دربرابرش یه دختری شده بودم که همش باهاش دردودل میکردم همش به محبت و توجهش محتاج شده بودم و بدم نمیومد مواظبم باشه هنوزم همین حسو دارم بهش🫠

آره هم عدم تمکین هم ناشزه بودن ‌‌؛؛این جماعت برای اینکه راحت زن طلاق بدن .سناریو های دروغین زیادی بل ...

من بهش گفتم از این برنامه های ضبط صدا نصب کن رو گوشیش و بین برنامه هاش قایم کن گفت میترسم لو برم 

میگم ایتاش رو نصب کن رو گوشیت میگه اونم میترسم

فقط میترسه هیچ حرکتی نمیزنه

من از ۱۵ سالگی فمنیست بودم ولی مرد ستیز هم بودم همیشه باور داشتم فقط خودم باید روی پای وایسم و به هی ...

چه جالب😄

همسرم میگه رک بگو بهش همسرم راضی به این امر نیست نیاچون هم تو معذب میشی هم من میگه اگه شوهرش اومد دم ...

همین و بگو ،اصلا ناراحت نباش و عذاب وجدان نداشته باش داری از زندگی خودت مراقبت می‌کنی،به حال اونم تاثیری نداره دیگه خودش تکلیف زندگیش و تعیین کنه با دو روز قهر چیزی براش درست نمیشه

من از ۱۵ سالگی فمنیست بودم ولی مرد ستیز هم بودم همیشه باور داشتم فقط خودم باید روی پای وایسم و به هی ...

بالاخره عشق چه کارها که نمیکنه 😍منم مثل تو بودم اما عاشق آدم درست شدم و با هم ازدواج کردیم