2777
2789
عنوان

دوستم میخواد بیاد خونمون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 55 پست

عزیزم این ماجرا بود آره

نزار به هیچ وجه بیاد 

مگه مادر نداره بره اونجا 

بره خونه ی مادرشوهرش ،خواهرش ،برادرش 

نزار بیاد من که نظرم منفیه خود دانی

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهش گفتم از این برنامه های ضبط صدا نصب کن رو گوشیش و بین برنامه هاش قایم کن گفت میترسم لو برم میگ ...

پس همینجوری بره مهریه شو اجرا بزارع بگه طلاق نمی‌خوام مهریمو می‌خوام ‌مهریه هم که خب از لحظه به عقد به گردن شوهرمه ..می‌خوام تو خونم بمونم و مهریه بگیرم .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

همسرم میگه رک بگو بهش همسرم راضی به این امر نیست نیاچون هم تو معذب میشی هم من میگه اگه شوهرش اومد دم ...

راست میگه اینجوری دروغم نگفتی

بگو به شوهرم گفتم اما مخالفت کرد باهام دعوا کرد شرمنده ام اما نیا اینجا تو زندگی منم آتیش میوفته 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تو بهش پناه میدی ربطی ب دخالتت نداره

مگه بی پناهم 

خونه داره 

مادر داره 

میخواد بیاد با مرد غریبه بشینه سر سفره 

شاید من زیادی حساسم ولی من رک میگم نییییا

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خوشبخت بشید کنار هم❤️ماهم قراره باهم ازدواج کنیم 😍

مرسی عزیزم  شما دو نفر هم همینطور خوشبخت باشید تا ابد 😍😍♥️♥️

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وقتی دوستت ب این فکر نمیکنه که اومدنش به خونه ی تو باعث مزاحمت و ناراحتی برای شوهرت و دراصل ناراحتی و اینا میشه تو چرا باید به اون فکر کنی که پول ندارع یا هر چی 

بزار بره خونه خاله ای دایی کسی که همسرش بهش محرم باشه چرا واقعا اینقدر ساده پنداری

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

من خاله ی خودم مطلقه است  البته دور از جون خانوم های مطلقه ای که با شرافت زندگی میکنند ...یمقدار ازش شیطونی دیدم 

خودش با افتخار برام تعریف میکرد 

کلا دمشو چیدم باهاش ارتباطمو قطع کردم دوست من دیگ جای خود داره 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

پناه دادن به بقیه خیلی خوبه من خودم خیلی روی تین مسئله کمک کردن حساسم ودلسوزم،اما گاهی وقتها چیزهایی ازبقیه می بینی که نمی تونی دیگه به کسی اعتمادکنی،من دیدم نزدکتترین افرادبع ادم حسودی می کنندحتی خواهرخودادم،طبق تجربه می گم زیاذنزارید هیچکس اززندگیتون خبرداشته باشه حتی مادرتون ،این همه روانشناس دین مذهب اشاره می کنند زیاذ تزارید کسی اززندگیتون چیزی بفهمه من یه رفیق دارم توبدترین شرایط همه کمکی بهش کردم اونم کمک کرد بهم خواهرنداره به من میگه ابجی ازروزی که زندگی من یه ذره بهترشدخ اصلا کلا اخلاقش عوض شذه دیگه ازخودم دورش کردک دوازده سال رفیق بودیم ،اون خانوم میاذ خونه زندگی شوهرتومی بینه حساذت می کنه حتی به چیزهایی که فکزشم نمی کنی،دورباش حدنگه داربرای همه