بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدرشوهرم کیک فروشه خجالت میکشم بش بگم بزاره تو یخچالش بگم میزاره ها ولی از این خجالت میکشم کسی نخره& ...
بین دختر چه خجالتی
اول میری یکیدوتا کافه بعد یه قرارداد یه ماهه یا خداقلیه هفته اوکی میکنی کیکه رو اوایل بزارتو یخچالخودت اسلایس اسلایس فکر نکنم خیلی جا بگیره بعدم از پدر شوهرت کمک بگیر خجالتم نکش ازش خاهش کن جای پدرتونه، بعد خدا بخاد ب کافه های دیگه پیشنهاذ کارمیدی میدونی چقد پول در میاری من حیف کیک یاد ندارم مامانمم فعلا نمیزارع یه دوره رفتم کیک پولساز بیشترین در امد تو همین بود لطفا از دستش نده و برو امیدوارم برات پر برکت باشه بعد ها برا خودت یخچال میخری بامید خدا یا کلا کیک مثلا بشه ۵اسلایلاس کافه دار بخاد همه شو بخره کل کیک و میذی اونام اسلایس باردارن میزارن تو یخچاله اسلایس بارشون، ولی لیسست کیک های پر فروش کافع ای یادم نمیاد اگه سرچ کنی میاد برات احتمالا
پدرشوهرم کیک فروشه خجالت میکشم بش بگم بزاره تو یخچالش بگم میزاره ها ولی از این خجالت میکشم کسی نخره& ...
بعدشم تو بگی بزار کسی نخره چیه،با چنذ تا کافه حرف بزن کافه هایی که قناذ ندارن اینجوری کلی پول پر میاری، با گذاشتن تو یخچال معلومه دیر خریدع میشع و بعد کم کم پیج بزن و بشو قناد کیک کافه ای اونقذ کارتو خفن کن که کل کافه های شهر بهت سفارش بدن