2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم دور شوهرم خط بکشم

213 بازدید | 23 پست

به خاطر بچه هام

هردقیقه هردقیقه باهم بحث و دعوا داریم سر کوچکترین چیز اون میگه من میگم .بچه ها دیوونه شدن از دستمون 

بهش گفتم دیگه نه من نه تو 

ولی میدونم نمیشه مگه میشه ادم با یکی زندگی کنه حرف نزته فردا نون تموم شه مجبورم بگم بهش چون نگم متوجه نمیشه که باید بره برا خونه نون بگیره

عزیزم قهر بدترین چیزی هست که روی بچه ها تاثیر می گذاره. با هم یکه به دو نکنید. یه مدت فقط در حد نیاز حرف بزنید. 

بیشتر از اون نه ولی قهر نکنید. لحن رو خراب نکنید. بچه ها خیلی باهوشن. از تغییر لحن شما استرس می گیرند.
همسرت حرفی زد که حرصتو در می آورد پیش خودت بگو مگه کیه که حرفش مهم باشه؟ آرامش خودم و بچه ها مهم تره. هی با خودت صحبت کن. 

قهر کینه است. حرف نزدن کامل دعواست. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قهر بدترین چیزی هست که روی بچه ها تاثیر می گذاره. با هم یکه به دو نکنید. یه مدت فقط در حد نیاز ...

اصلا متوجه نمیشه اصلا‌.مثل چی پشیمونم از ازدواجم تا بوده همین بوده وضعم

تو منی یا من تو هستم منم دور شوهرم رو دیگه خط کشیدم فقدر اون می‌دونه خودش همیشه نون رو میخره

دیگه مجبوریم چیکارکنیم اخه 

من رو بچه هام حساسم اصلااا دوست ندارم محیط پرتنش بزرگ شن ولی شوهرم عاشق داستان درست کردنه

اصلا متوجه نمیشه اصلا‌.مثل چی پشیمونم از ازدواجم تا بوده همین بوده وضعم

عیب نداره متوجه نشه. شما سعی نکن اونو متوجه چیزی کنی. هی با خودت تکرار کن آرامشون مهم تره. آسمون به زمین نمیاد. تا وقتی بخواهی بهش چیزی بفهمونی هی حرص می خوری. رها کن. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

دیگه مجبوریم چیکارکنیم اخه من رو بچه هام حساسم اصلااا دوست ندارم محیط پرتنش بزرگ شن ولی شوهرم عاشق د ...

مثلاً من دیشب شوهرم جلو دختر خواهرش داشت دخترم رو دعوت می‌کرد دختر خواهر شوهرم داشت می‌خندید من به شوهرم گفتم میخواهی دعوا کنی جلو کسی دعوا کن با آرامش و درستی حرف زدم اگر بدونی چه دعوایی درست کرد جلو همه حتی شیشه خونه رو شکوند منم هیچی نگفتم فقدر گفتم باید بری بستری بشی روانی آمد بزنم هولش دادم افتاد گفتم اگر زدی میخوری خیلی بچه هام که نوجوان هستن گریه کردن خودشون می‌دونن روانیع