سلام مشکل تیروئید داشتم دکتر یه تومور ۴ سانتی در اورد و با چند غدد لنفاوی دیگه عود نمی کنه نه دکتر میگه خوب عملت کردم دیگه نباید بیاد یه ید هم برام تجویز کرده من خیلی می ترسم خیلی نکرانم بازم عود می کنه یعنی غدد تیروئیدمو کامل خارج کرده ؟؟
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفت خوب عملت کردم نباید دیگه عود کنه ولی من می ترسم نگرانم
امیدوارم چیزی نشه
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️
نه دیگه در نمیاد نگران نباش ...افکارت رو بهبودیت تاثیر میزارن...فیلمای دکتر جو دیسپنزا رو ببین تو تلگرام تو سمینار هاش ادما بدترین مریضی هارو با افکار مثبت و تلقین درمان کردن بدون دارو...