2777
2789

داشتیم با همکلاسیام حرف می‌زدیم بعد ماسه تا دوست بودیم با یه همکلاسی دیگم
بعد داشتن میگفتن گربه نجسه و منم میگفتم نه بعد دوستم گفت فلانی (یعنی من)هرچی میگه باید بگی آره درسته فقط حرف خودشو قبول داره بعد من از بقیه پرسیدم واقعا اینطوریم ؟اون یکی دوستم گفت نه بعد منم گفتم ناراحت شدم و اون گفت من رُک هستم  دیگه این گذشت و ما اون روز باهم حرف زدیم
بعد من شبش بهش پیام دادم
:«راستش من ناراحت شدم که جلوی فلانی(همکلاسیم) اینطوری گفتی چون باعث میشه ذهنش به من بد بشه
و اینکه رک بودن خوبه ولی لحن گفتن مهمه (خودت رو بذار جای من ببین ناراحت میشی یا نه)
و اینکه فکر میکنم خودت هم مثل من هستی و اگه چیزی خلاف نظرت باشه قبول نمیکنی درسته؟مثلا من که میگم گربه نجس نیست شما قبول نمی کنی
اینارو هم بهت گفتم چون میخواستم چیزی توی دلم نمونه وگرنه میدونم چیزی توی دلت نیست».

برام عذرخواهی نوشت و من خواهش می کنم البته بعدش پیاممو پاک کردم(پیام طولانیمو پاک کردم)
حالا امروز باهام اصلا حرف نزد و سرسنگین بود منم باهاش حرف زدم بازم باهام سنگین بود.دیگه نگاهش نکردم  و اومدنی باهاش خداحافظی نکردم میترسم اون یکی دوستم هم بره سمتش من تنها بشم نظرت رو درمورد پیام من و اینکه کجا اشتباه کردم ، یا چطوری رفتار کنم بگید

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا شما رو نمیشناسم پس لطفا یهو بهم نریزید شما نباید میگفتی که تو هم اینطوری هستی این حرکت مقابل به مثله و زشته چون خودم اینطوریم دلم نمیخواد کسی دیگه اینطوری باشه بعد حس میکنم اون دوست شما بیشتر مغروره تااینکه رک باشه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦