2777
2789
عنوان

شوهرم پسته خریده روزی یه مشت میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 92 پست
برید مشاوره و شوهرتو تحت روانکاوی قرار بدهخیلی دغدغه مند شدم نسبت به مشکلت

راه حلش اینه اسی پسته ها رو طبق وزن نصف کنه و تمام

😁

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه حلش اینه اسی پسته ها رو طبق وزن نصف کنه و تمام😁

رآه حلش اینه اصلا پسته نخرند.

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مادرشوهر عزیز من که الهییییی نور به قبرشون بباره ...برنج کاری داشت و هر سال یک مقداری برداشت میکرد ا ...

ولی این حرف شما هم درست نیستا 

این مثال برای آدمای پولدار و خسیسع که استفاده نمیکنن از اموالشون 

بشینی یه کیلو آجیل رو یه ‌جا بخوری گلاب به روت همه رو باید تخلیه کنی! 

ولی هرروز یه مشت بخوری ویتامینش به بدن میرسه،

اونم آجیل به این گرونی و وضع اقتصاد ، 

معلومه ادم دستش میلرزه 

ولی یه مشت اکی هست،، 

دیگه ده تا دونه جالب نی 

رآه حلش اینه اصلا پسته نخرند.سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند

پسته که خوبه چرا نخرن

من بودم جای پسته بادوم درختی میخریدم هم سالمتره هم خوشمزه تر

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

از اون دو ساله ها،که پاشو میکوبه زمین میگه من سهم پستمو میخوام

والاه بخدا ما کلا تو خونه اینو اون نداره هرکی دلش بخاد میخوره اما چیزایی هستن ک شده سهم باشن به شوهرم میدم  خودمم حتی بهشم نمیگم اما میدم میگم اشکال نداره خوب چی میشه مگه 

اما اونم قدر دونه 

ولی این حرف شما هم درست نیستا این مثال برای آدمای پولدار و خسیسع که استفاده نمیکنن از اموالشون بشینی ...

دوست خوشگلم...من که نگفتم کل اجیل زیبا جان ❤️

گفتم بزار اون لحظه بخوره نهایت میخواد بشه ۲۰ تا دونه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
پسته که خوبه چرا نخرنمن بودم جای پسته بادوم درختی میخریدم هم سالمتره هم خوشمزه تر

خب اینطور قراره به ناراحتی بکشه نخرند بهتره😂😂

آره بادوم و فندق بهتر و سالمترند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ازین حساب کتابا نکن

بخور لذت ببر

خدا روزیت کرده 

دوباره هم‌می‌کنه 

الان خانما همه کم خونی دارن

مغزها برا کم خونی عالین

مردم یه شب یه شب پیتزا  آشغالی بیخواص میخورن یک ملیون میدن  ککشون نمیگزه

من تا قبل از خوندن پستای این تاپیک فکر میکردم روزی یه مشت مغزیجات خیلیی زیادیه. حتی ده تا دونه هم زیادی

🗿🗿🗿🗿

عزیزم شما که ناراحت میشی همون اول سهم خودت رو جدا کن بزار شوهرت تو یک روز اصلا بخوره تموم کنه شما اندازه بخور. ولی اسی حرف شما درسته منم باردارم فقط ولی بادام و گردو میخورم گردو گاهی با غذا یا صبحانه ولی بادام روزی ۷ یا ۸ نهایت چی بشه ده تا بقیش دفع میشه روزی بیشتر از ده الی ۱۵ مغز برای بدن خوب نیس چربی میاره نه اینکه چاق بشی چربی خون میاره. همیشه یادتون باشه زیاد خوردن باعث بیماری کم خوردن دوا اندازه خوردن غذا میشه پس زیاده روی نکنین

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!