2777
2789
عنوان

شوهرم پسته خریده روزی یه مشت میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 92 پست
بابا من میترسم‌ چاق شم وگرنه منم میتونم یه مشت بخورم

بخور چاق شدی بیا یقه منو بگیر😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده انقد خندیدم دلم درد گرفت آخه خواهر اینم تاپیک زدن داره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

درست بخون تایپکو‌ بعد نظر بده من شکم پارگی نمیکنم مشکلم اینه چاق میشم وگرنه روزی دو مشتم میتونم بخور ...

شکم‌بارگی نه شکم پارگی.

من نگفتم شما این‌گونه هستید.

کلی عرض کردم. 

شمردن خوراکی‌ها رو به همون شمردن  گردوهای خونه قاضی در ضرب‌المثل واگذارید.

خب بخوره نوش جونشپس چرا من عشق میکنم شوهرم یچی میخوره هی قربون صدقش میرم😐😂یا شما عجیب هستید یامن

شماذعجیبین 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره  مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

بابا من میترسم‌ چاق شم وگرنه منم میتونم یه مشت بخورم

وقتی شوهرتون یه مشت برمیداره ،شما هم یه مشت بردار،هرچقدرشو خواستی بخور بقیه اش رو نگه دار برای بعد

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

درست بخون تایپکو‌ بعد نظر بده من شکم پارگی نمیکنم مشکلم اینه چاق میشم وگرنه روزی دو مشتم میتونم بخور ...

با احترام شما گفتی ی مشت میخوره زود تموم میشه گفتید اگه در حد ده تا بخوریم نصفم نمیشه.بیشتر ناراحت تموم شدنش بودید

هر روز یعنی؟ پس چرا گوگل خوندم روز ۲۰ تا هم زیاده هر روز ادامه بدیم ‌چاق میشم. نهایت میگن ۱۰ تا

نه بابا چرت میگن 😁😁😁کلا شما چاقم باشی بری متخصص تغذیه برات تو برنامه می‌نویسه روزی ۲۰ـ۲۵ عدد از هر مغزی 

بدنساز حرفه ای باشی روزی یه لیوان بادام 

با احترام شما گفتی ی مشت میخوره زود تموم میشه گفتید اگه در حد ده تا بخوریم نصفم نمیشه.بیشتر ناراحت ت ...

بابا بخدا منظورم اینه من روزی ده تا بخورم نصفم نمیشه‌. ولی اون کیسه رو تموم میکنه بعد من هیچی نخوردم‌