دوستان از 4 تا دختر گمشده آبادانی ، یکیشون فرار کرده و امده بود تهران گرفتنش ، یکیشون هم خودکشی کرده بود جسدش رو تحویل خانوادش دادن ، دو تای دیگه فعلا پیدا نشدن مشخص نیست چه سرنوشتی دارن ، تو خوزستان به دخترها سخت میگیرن ؟ از نظر حجاب و آزادی بیرون رفتن ، یعنی اونها خیلی تحت فشارن که باعث میشه اینکارو بکنن
هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم
به زنای سن بالا هم سخت می گیرن ، همسایمون زن ابادانی گرفت هر دو همسرانشون فوت شده بود ، بتده خدا همس ...
دقیقا بعضی هاشون باید همینجوری باشن که دخترها از دستشون فرار میکنن ، فکر کن دختر فرار کرده باشه امده باشه تهران خدای نکرده به فساد کشیده شده باشه مرگش به دست خانواده و اقوامش قطعی هست
هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم
دقیقا بعضی هاشون باید همینجوری باشن که دخترها از دستشون فرار میکنن ، فکر کن دختر فرار کرده باشه امده ...
چی بگم اون خانم همسایه ما خیلی زن با عابرو و خونگرمی بود از این زنای سبک سر نبود ،داداش هاش گفتن باید بالاسرش باشیم ، ی دختر هم از زن سابق تو خونه بود به چشم مادری نگاهش می کرد بزرگش کرده تنها نبود تو خونه