2777
2789

دوستان از 4 تا دختر گمشده آبادانی ، یکیشون فرار کرده و امده بود تهران گرفتنش ، یکیشون هم خودکشی کرده بود جسدش رو تحویل خانوادش دادن ، دو تای دیگه فعلا پیدا نشدن مشخص نیست چه سرنوشتی دارن ، تو خوزستان به دخترها سخت میگیرن ؟ از نظر حجاب و آزادی بیرون رفتن ، یعنی اونها خیلی تحت فشارن که باعث میشه اینکارو بکنن

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

نه اصلا 

من شمال خوزستانم در حد تهرانه استایل و حجاب و آزادی ها

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازکجا معلوم خانوادشون سخت گیرن؟ از کجا معلوم کار افراد پستی ک قاچاق دختر میکنن و پول کلان میگیرن باشه 

توشهری ممکنه پیش بیاد نه فقط آبادان

مراقب باشین دخترا

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

ازکجا معلوم خانوادشون سخت گیرن؟ از کجا معلوم کار افراد پستی ک قاچاق دختر میکنن و پول کلان میگیرن باش ...

من شنیدم تو آبادان به جسد هم رحم نمیکنن ، میدزن میبرن روغنش رو میگیرن واسه طلسم استفاده میکنن ، شاید اونجا فرهنگشون فرق داشته باشه

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

به زنای سن بالا هم سخت می گیرن ، همسایمون زن ابادانی گرفت هر دو همسرانشون فوت شده بود ، بتده خدا همسایمون فوت شد ،کلی ثروت به نام زنه زده بود خونه ،ماشین ، ویلا تو روستا فامیل زن هم همیشه می اومدن خونشون ، شوهرش که ا فوت شد اومدن زن ۵۰ ساله رو بردن شهر خودشون گفتن ما باید بالا سرش باشیم خانم بنده خدا باغصه رفت