2777
2789
عنوان

با یه اقای وکیل حرف زدم ولکنم نیست

419 بازدید | 22 پست

برای کارای طلاقم باهاش مشاوره داشتم گفتم خیانت کرده همسرم دارم جدامیشم گفت شما که خوشگلی چرا خیانت کرد هیچی نگفتم دیگه اخرین پیامشم جواب ندادم اصن سین نکردم الان دیدم باز پیام داده نوشته سلام خوبین منم دستم خورده بود دیدم روم نشد جواب ندم نوشتم سلام ممنون میدونم منظور داره چیکار کنم

مردا چقد کثیف شدن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم میگه همکارم باخانومش به مشکل خوردن همکارشوهرم وکیل گرفته نصف کاراها رو کردن رسیدن به اون مرحله کهوکیل گفته باخانمت باید صحبت کنم بعد یه مدت دیده دادگاه داره علیه خودش رای میده یه بار رفته دادگاه هنوز نرسیده دیده زنش دست تو دست باوکیل خودش وهمون موقع فهمیده لعنتی همه چیزو داره به نفع زن تموم میشه وبه همین روال تمام اموال شوهره رو برده به نفع زن