2777
2789
عنوان

تو مدرسه جز کدوم دسته بودید

95 بازدید | 17 پست

اگه یه نفر یا چند نفر مسخرتون میکردن حرف مفت میزدن پشتتون توهین میکردن و از اینا کلا 

۱: از اونایی که هیچی نمی‌گفتند بی محلی میکردن 

۲: اونایی که با تیکه یا شوخی حرف میزدن بعد بیخیال میشدن 

۳: اونایی که میریدن به طرف و جرش میدادن 😂

۴: اونایی که دعوا درست میکردن و طرف و میزدن 

کدوم 😂

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

۱،    راهنمایی اینقدر اذیت شدم حد نداره کاش پا میشد پارشون میکردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گزینه ۳ 

تو یه سال سه بار قرار بود اخراج بشم البته ما دعوا فیزیکی نمی کردیم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

۱، راهنمایی اینقدر اذیت شدم حد نداره کاش پا میشد پارشون میکردم

منم راهنمایی ام این دوسال پیش خیلی اذیتم میکردن امسال هم که پایه نهم هستم خیلی اذیتم میکنن من بیزبونم😔

بابام و مامانم گفتن بگیر پدرشون کن لازم شد میایم مدرسه چون اونا تورو اذیت میکنن 

ولی من مثل منگلا اونموقع مثل گاو نگاشون میکنم😂

و همین باعث شده خیلی اذیتم کنن😑

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

هیچ کدوم 

من از اونایی بودم که تنها بودم خیلی دلم میخواست دوست داشته بشم و اهمیت داده بشه بهم 

ولی همیشه برعکس میشد 

از یه جایی به بعد دیگه کلا حس یه اضافه ی مسخره رو داشتم 

حتی یادمه یه نفر یکم باهام اوکی بود چند تا از بچه های دیگه مجبورش کردن منو ول کنه 

منم راهنمایی ام این دوسال پیش خیلی اذیتم میکردن امسال هم که پایه نهم هستم خیلی اذیتم میکنن من بیزبون ...

ببین بی زبون باشی از الان دیگه میخورنت سعی کن همیشه جواب اماده داشته باشی با ادم های ساکت هم زیاد دوست نشو برو با حاضر جواب ها دوست شو ازشون یاد بگیر

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

هیچ کدوم من از اونایی بودم که تنها بودم خیلی دلم میخواست دوست داشته بشم و اهمیت داده بشه بهم ولی همی ...

منم 🥲 بچها اذیتم میکنن پشتم حرف میزنن ساده ها هم باور میکنن گوه ها

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

منم 🥲 بچها اذیتم میکنن پشتم حرف میزنن ساده ها هم باور میکنن گوه ها

من الان 23 سالمه 

دانشگاه میرم 

رشته ی خوب قبول شدم و به همین دلیل آدمایی که هم دانشگاهیم هستن دیگه مثل همکلاسی های سابقم نیستن 

یه پارتنر خوب دارم 

و فکر میکنی چرا این حرفا رو زدم؟ که بگم خفنم؟ نه اصلااااااااااااااا

که بگم: با وجود اینکه حدود 11 سال گذشته و تو زندگیم خیلی تلاش کردم و آدمای بد رفتن و آدمای خوب جایگزین شدن 

با این وجود هنوزم که هنوزه به اون دوران فکر میکنم و اشک میریزم در این حد برام سنگینه 

یعنی واقعا میدونم همه بچه بودیم 

ولی در این نخواسته شدن و اذیت شدن اون زمان برام هنوزم که هنوزه آزاردهنده ست متاسفانه

به منم یاد میدی 🥲خیلی تو مدرسه اذیت میشم

کاری نداره عزیزم هرکی چیزی گف جوابشو بده ی جواب دندون شکن   با چن نفر همینن رفتارا تکرار کنی دیگ همه حساب میبرن ازت....  اگ ی چیز گفتن بهت تو دوتا بگو  بعدش دست پیش بگیر رد میشی از کنارشون ی تیک بندازه بلند بلند بخند اینجوری

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

وضع من دیگ ابتدایی خراب بود  بیین  همه ب حرفم گوش میکردن قلدر کلاس بودم کسی جریت نداشت بدون اجازه من از کلاس برع بیرون شر بودم بددددد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

حتی یبار یکی از یچه ها ک الان دوست صمیمیه البت اون موقع نبود گف خیلی میترسیدم ازت گف یبار ب حرفت گوش نکردم خوراکیمو پرت کردی عبرت شده برام🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی راهنمایی بهتر شدم خیلیییییییی ؛ اروم تر شدم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره