2777
2789
عنوان

کنکوری هااا یه سوال

47 بازدید | 7 پست

میگم من یه ماهه شروع کردم برای شیمی مشاورم گفته پارسا فراهانی نگاه کنم خدایی خوب درس میده بعد گفته مبتکران هم بگیرم سه پایه ولی واقعا با حجم زیاد فیزیک و زیست و ریاضی نمیرسونم و جزوه های خود فراهانی مبتکران رو هم بخونم 

بنظرتون با پارسا فراهانی پیش برم بهتره یا با کتابهای مبتکران؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من سه پایه مبتکران دارم ولی نمی‌رسم بزنم می‌خوام خیلی سبز جامع بگیرم بعد فراهانی کدوم دورشو میخ ...

عع منم خیلی سبز جامع دارم ولی مشاور گفتم گفت فقط مبتکران بگیر آخه بچه ها میگفتن اگه مبتکران رو کامل بخونی درصد بالا میزنی الان دو دل شدم بین فراهانی و مبتکران چون هر دو باهم نمیشه واقعا 

دوره کاملشه

نکته وتست دی فراهانی ببین و تکالیفشو بزن خودش گفت اینکارو کنی حداقل ۶۰ میزنیکامل کامله کلا ۲۹ جلسس

عع چه خوب من همش درصدم ۳۰ میخوام برسونم بالای ۶۰ بعد یه نفر که مبتکران رو کامل خونده بود می‌گفت واسه کنکور ۷۰ زده اصلا فراهانی و مبتکران باهم نمیشه رسوند دو دلم

عع چه خوب من همش درصدم ۳۰ میخوام برسونم بالای ۶۰ بعد یه نفر که مبتکران رو کامل خونده بود می‌گفت واسه ...

آره خصوصا تو این تایم از سال مبتکران حجمش زیاده فراهانی هم دوره کاملش به خودی خود زیاده مگر اینکه نکته تست ببینی فراهانی و مبتکران و کامل بزنی