2777
2789
عنوان

طلا بفروشم گوشی بخرم 🤔

91 بازدید | 12 پست

من دانشجو ترم هفتم و گوشی خیلی لازممه

گوشیم خیلی زود شارژ خالی میکنه مثلا شارژش ۱۰۰ که باشه با استفاده معمولی که نت روشن کنم و تو پیامرسانها برم به ۱۰ ساعت تموم میکنه 

۶ ساله دارمش😬

به نظرتون طلا بفروشم یه گوشی در حد ۲۰ تومن بخرم 

یا با همین سر کنم و سال بعد که رفتم سرکار بخرم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گوشی لازممه ولی طلا حیف نیست ؟ 🤦🏻‍♀️

معلومه که حیفه 

در صورتی طلا رو تبدیل میکنن به گوشی که تولید محتوا کنی تو اینستا و مجبوریم باشی عکس بزاری مدام باید عکسهای باکیفیت بزاری اینجوری ارزش داره بفروشی چون با همون پول طلا دوباره میتونی پول دربیاری و طلاهای بهتری هم بخری

معلومه که حیفه در صورتی طلا رو تبدیل میکنن به گوشی که تولید محتوا کنی تو اینستا و مجبوریم باشی عکس ب ...

نه من اصلا اینستا ندارم و هیچ تولید محتوایی هم نمیکنم 

فقط وقتی از گوشیم برای درسام و پی دی اف و جزوه و این چیزا استفاده میکنم خیلی کنده وقتمو میگیره و هم اینکه خیلی زود شارژ خالی میکنه و همش تو شارژ باید ازش استفاده کنم

وااااییییی نههههههه اصلاااااا بدرد نمیخوره اکثرا گوشی های سوخته تعمیر شدست

وای واقعا؟ 

مثلا بعضیا زیرش مینویسن میخوام مدل گوشیمو عوض کنم برا همین اینو میفروشم یعنی همش دروغه ؟ 🤦🏻‍♀️

پس یه گوشی ساده نو بخرم بهتره مثلا a07😂